Hogedrukreiniger

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 35

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 35

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hogedrukreiniger

Bij Gereedschappelijk hebben we geweldige hogedrukreinigers (ook wel hogedrukspuit genoemd) waarmee u uw terras kunt laten stralen als nooit te voren, inclusief uw teunmeubilair of u uw auto een grondige beurt kan geven. Een hogedrukreiniger is een door een motor aangedreven reinigingsapparaat. Een hogedrukreiniger is een veel gebruikt en hoog gewaardeerd reinigingssysteem vanwege zijn zeer geconcentreerde kracht. Over het algemeen wordt een elektromotor gebruikt als aandrijfmotor bij een hoge druk reiniger.

Toepassingen

Hogedrukreinigers zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld een terras schoon te spuiten of aanslag te verwijderen. Ook voor het schoonspuiten van auto's en vrachtwagens wordt een hogedrukreiniger natuurlijk veel gebruikt. Is de gevel erg vies, gebruik dan de hogedrukreiniger. En natuurlijk zijn er nog meer toepassingen voor een krachtig apparaat als een hogedrukreiniger.

Merken

Wij leveren als Gereedschappelijk alleen maar A-merken hogedrukreinigers:

 

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk is er veel keuze uit hogedrukreinigers, dus weet u nou niet of u bijvoorbeeld de Makita hogedrukreiniger moet nemen of toch de Bosch variant. Ook kunnen we u natuurlijk helpen als u hogedrukspuit onderdelen nodig heeft. De medewerkers van Gereedschappelijk staan klaar om u te helpen. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste hogedrukreinigers, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Heeft u verder nog vragen stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunnen wij u helpen om de beste hogedrukspuit tegen de scherpste prijs te vinden.