Lenox

Lenox

Wat is LENOX?

LENOX is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren en innoveren van metaalzaagbladen en handgereedschap. Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten en is al sinds 1915 één van de koplopers in zijn vak. LENOX is gefocust op het verbeteren van zijn producten met behulp van geavanceerde technologieën. Sinds 2017 is het merk onderdeel van Stanley Black&Decker. Hierdoor heeft LENOX zich nog meer kunnen ontwikkelen.

Gereedschappelijk is online dealer van de metaalzaagbladen en gatzagen van LENOX. De producten die wij van LENOX in ons assortiment hebben, zijn zeer efficiënt en makkelijk te gebruiken.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

LENOX

LENOX is een Amerikaans bedrijf dat zich al sinds 1915 specialiseert in metaalzaagbladen en handgereedschap. Wat ooit begon als een klein bedrijf met maar tien werknemers, is uitgegroeid naar een internationaal bedrijf dat producten levert aan meer dan zeventig landen. Inmiddels is LENOX aangesloten bij StanleyBlack&Decker, dit is een moedermerk dat verschillende merken, zoals LENOX, verbindt om zo de beste ontwikkelingen te bereiken. LENOX maakt daarbij gebruik van geavanceerde technologieën om zijn producten steeds verder te ontwikkelen. Hierdoor is LENOX al jaren een van de koplopers op het gebied van metaalzaagbladen. Deze metaalzaagbladen van LENOX zijn zeer eenvoudig en efficiënt te gebruiken.

 

Metaalzaagbladen van LENOX kopen?

Wil je iets van LENOX kopen? Op deze pagina vind je verschillende producten van LENOX, zoals de LENOX metalen diamant slijpschijven, de LENOX reciprozaagbladen en de LENOX gatzagen sets. De diamant slijpschijven behoren tot de beste bladen ter wereld. Deze bladen zijn gemaakt van meerdere metalen en diamanten aan het wiel oppervlak. Hierdoor slijten ze nauwelijks en gaan ze dus veel langer mee. De diamant slijpschijven van LENOX zijn roestvrij.

De LENOX reciprozaagbladen zijn verpakt per 25 stuks en zijn erg makkelijk te gebruiken. Je kunt kiezen tussen de afmetingen 203x19x1.3mm of 152x19x0.9mm.
De LENOX Bi-metalen gatzagen sets zijn makkelijk verstelbaar en ook herkenbaar aan de ver ontwikkelde innovatie van LENOX. Deze LENOX gatzagen zijn te gebruiken voor materialen als hout, metaal en tegels. Beide gatzagensets worden geleverd met een groot aantal verschillende afmetingen.

 

Online dealer LENOX en/of dealer LENOX

Gereedschappelijk is officieel online dealer LENOX / dealer LENOX. Wil je producten van LENOX kopen? Dan ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres. Wij weten dat LENOX gereedschap produceert van de beste kwaliteit en helpen je graag bij de aanschaf van het gewenste product. Als online verkooppunt van LENOX kunnen wij de producten zoals zaagbladen snel leveren tegen een scherpe prijs. Wil je een overzicht van alle zaagbladen die Gereedschappelijk levert? Klik dan hier.

 

Hulp of contactgegevens over Gereedschappelijk

Mocht je vragen hebben over LENOX of mocht er iets niet naar wens zijn, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gereedschappelijk, waar geschoolde en getrainde medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. Ook kun je mailen ([email protected]) en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00). Dan kunnen wij van Gereedschappelijk jou altijd helpen de beste producten van LENOX te kopen.