Collomix

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 135

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 135

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Collomix

Collomix is een Duits familiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in professionele mixers, roerweken en andere mix gereedschappen.
Gereedschappelijk is officieel Collomix dealer en kan u alle producten en machines van Collomix leveren. Gereedschappelijk kan u niet alleen leveren maar ook ondersteunen met advies, garantie afhandelen, en als keuzehulp fungeren. Collomix is, omdat het zo gespecialiseerd is op alleen mixers, zeer ervaren op het gebied van menggardes. Over elke Collomix mixer is goed en lang nagedacht, dat staat als een paal boven water. De Collomix mengstaaf onderscheid zich op meerdere gebieden van andere mengstafen, de kwaliteit en het oog van detail van Collomix brengt het product, de Collomix mengstaaf, tot het hoogste level. Collomix wordt door veel professionals gebruikt, maar is ook geschikt voor de particuliere doe-het-zelf-er. Er zijn bij ons altijd Collomix onderdelen beschikbaar.

Gereedschappelijk volgt zo veel mogelijk trainingen en product presentaties zodat we altijd op de laatste stand zijn. Mochten er toch nog zaken zijn die we niet zelf niet weten hebben wij directe contacten met Collomix om altijd het beste advies en beste product aan te bieden.

Zo maken wij u de Collomix kampioen in de bouw!

Collomix Gereedschap

Collomix produceert verschillende soorten gereedschappen, maar is gespecialiceerd in professionele mixgereedschappen zoals Handmengers en grotere mixers. Een Collomix mixer is een must-have op bijna elke bouwplaats, en met de juiste Collomix mengstaaf is de mixer optimaal geschikt voor gebruik. Wie een egaline kopen wil, is ook bij Collomix op het juiste adres. Je kunt op meerdere plekken een egaline kopen, maar bij Collomix weet je dat je optimale kwaliteit hebt, met de juiste Collomix onderdelen altijd beschikbaar. Collomix staat zoals gezegd bekend om de mixers, maar  Collomix is ook zeer bekend om Collomatic en de perfecte mengresultaten die verkregen worden met de Collomix machines.

Collomix levert onder andere:

Elke menging wordt dan ook opgeleverd zonder klonten of stukken. Om zeker te zijn van het juiste resultaat, levert Collomix naast de juiste machines ook de bijbehorende gardes zodat de juiste garde steeds bij het juiste product past en dus altijd het juiste mengresultaat geeft. Deze Collomix onderdelen zijn vanzelfsprekend van hoogste kwaliteit.

Met de producten van Collomix laat je de machine zijn werk doen, zodat je altijd het optimale resultaat krijgt met de juiste inspanning.

Alle Collomix producten zijn "Made in Germany". Garantie voor de beste kwaliteit en ondersteuning!

Kijk ook eens op de site van Collomix: https://www.collomix.de/nl/