Bouwdroger

Bouwdroger kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Bouwdroger uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Bouwdroger, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Bouwdroger het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Bouwdroger.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Bouwdroger en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bouwdroger

Bouwdrogers zijn soms een onmisbaar atribuut bij uw werk. Vooral bij schilderen in koude en vochtige ruimten is een bouwdroger vaak echt nodig. Met een bouwdroger kunt u eenvoudig een ruimte zoals een kantoor of kamer ontvochtigen. Gereedschappelijk heeft een ruim assortiment voor u. Zo kunt u iedere ruimte ontvochtigen.

Formaat

Bigger IS better als het om bouwdrogers gaat. Zorg altijd dat u een bouwdroger aanschaft die minimaal het vermogen heeft om de ruimte die u moet bewerken te drogen. overcapaciteits is soms wel wenselijk.

Schimmels

In vochtige ruimten kan snel schimmelvorming voorkomen, het is dan ook voordat u gaat schilderen of op een andere manier uw muren en plafonds bedekt van groot belang dat de gehele ruimte droog is zodat de schimmels een véél kleinere kans hebben.

Merken

Wij leveren bouwdrogers van A-merken zoals:

Hulp

Het assortiment van de bouwdroger dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welke bouwfrees je neemt. Naast de aanschafprijs is het vermogen belangrijk, hoe groot de ruimte kan zijn wat de ontvochtiger kan drogen. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke ontvochtiger het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem voor vragen contact met ons op: