Verzendkosten en afhalen

Verwerkingskosten bestelling

Elke bestelling brengt verwerkingskosten met zich mee, zoals opslag, verpakkingsmateriaal, etcetera. Bij bestellingen onder de € 50,00 exclusief btw, berekenen wij naast de verzendkosten van € 5,74 excl. btw / € 6,95 incl. btw ook een bijdrage in de verwerkingskosten van je bestelling mee. De totale bijdrage in deze verwerkings- en verzendkosten bedraagt € 9,00 excl. btw / € 10,89 inclusief btw. Deze kosten zijn inzichtelijk in de checkout van onze webwinkels.

Verzendkosten pakketzending

De verzendkosten in de Benelux bedragen tot en met 30 kg en binnen de door de vervoerder gestelde maximale pakketafmetingen € 5,74 excl. btw / € 6,95 incl. btw. Boven de 30 kg of als het pakket niet binnen de maximale afmetingen blijft, wordt het pakket verzonden als Cargozending. De kosten hiervoor zijn € 25,00 excl. btw.. Het transport wordt uitgevoerd door een gerenommerde transporteur of pakketbezorgingsdienst zoals PostNL, DHL of TransMission.

Verzendkosten palletzending

Het kan voorkomen dat een bestelling dermate groot of zwaar is dat deze door middel van een palletzending moet worden geleverd. Deze wordt in dat geval standaard geleverd op een statiegeldhoudende pallet. Indien de ontvanger geen lege pallet aan de bezorger mee kan of mag geven, moeten we hiervoor € 15,- in rekening brengen. De statiegeldhoudende pallet kan door de ontvanger bij een plaatselijke transporteur worden ingeleverd. De statiegeldprijzen kunnen verschillen per land/regio.

De verzendkosten binnen Nederland en Belgie zijn GRATIS bij een bestelling van € 50,00 excl. BTW of meer (behoudens eventueel statiegeld op verzendmiddelen)

Verzendkosten buiten de Benelux

De kosten voor verzending binnen Europa (buiten Benelux) zijn op aanvraag. Indien een cargozending een tweede of volgende keer bij u aangeboden moet worden brengen wij u de daarvoor extra kosten in rekening.

Afhalen

U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestiging in Enschede. Dit kan alleen op afspraak, dus bel ons hierover altijd van tevoren. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00.