Brennenstuhl

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 368

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 368

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Brennenstuhl haspels lampen electroproducten

Gereedschappelijk is exclusief dealer van alle Brennenstuhl gereedschap, kabelhaspels en toebehoren!

Brennenstuhl staat voor compromisloze kwaliteit en veiligheid, in een uiteenlopend assortiment: Producten voor stroomverdeling (o.a. kabelhaspels en meervoudige stekkerdozen), voor overspanningsbeveiliging, beveiliging, zowel LED- als alternatieve verlichting. oplossingen met zonneënergie, rookmelders en andere detectoren.

Het merk heeft als kern de Five Star Technology: uitstekende producten, overtuigende innovaties, een vernieuwend en ruim assortiment, ruime garanties en degelijke service. 

Gereedschappelijk laat zich op reguliere basis door Brennenstuhl trainen om zo bekend te worden met het steeds maar groeinde assortiment haspels, stroomverdelers, lampen en andere electro gerelateerde producten. Met de producten kunnen wij de hele bouwplaats voorzien van de beste en meest veilige stroomvoorziening.

Geschiedenis

Sinds 1958 is Brennenstuhl actief met het produceren van toestellen voor stroomdistributie (o.a. kabelhaspels, kabelboxen en meervoudige stekkerdozen) ook toestellen voor overspanningsbeveiliging, domotica, beveiliging, verlichting. LED-Verlichting, LED-verrlichting met zonnecellen, mobiele oplossing met zonneënergie, bewegingsmelders, rookmelders en andere detectoren in zake beveiliging tegen brand en intoxicatie. Begonnen vanuit Duitsland waar nog steeds de hoofdvestiging zit worden de hoogwaardige artikelen ontwikkeld en bedacht.

Patenten en ontwikkeling

Brennenstuhl staat bekend om zijn hoogwaardige producten maar ook voor de ontwikkeling van deze producten die op verschillende punten ook met een patent zijn vastgelegd. Door deze patenten zijn de Brennenstuhl producten ook uniek en zeer goed en handig in gebruik. De gehele lijn kenmerkt zich door hoogwaardigheid en klasse. Of het gaat om een simpele rookmelder tot een hoogwaardige kabelhaspel.

Samenwerking en levering

Brennenstuhl is breed vertegenwoordigd in de Nederlandse en Belgische markt. Er zijn echter weinig verkooppunten waar het hele assortiment gewoon leverbaar is. Dat is dus bij Gereedschappelijk, wij kunnen echt alles leveren van Brennestuhl door ons directe dagelijks contact met het hoofdkantoor in Duitsland. Heb je dus een vraag of een verzoek naar een speciaal product dan kunnen wij dat voor je regelen en dat ook nog voor de juiste prijs.

Gereedschappelijk en Brennenstuhl zijn al jaren partners van elkaar en hebben het doel om de klant zo goed en zo snel mogelijk voorwaarts te helpen zodat deze zijn klus en werkzaamheden snel en veilig kan uitvoeren!

Het uitgebreide assortiment van Brennenstuhl kan je hier vinden. Mocht je nog meer willen weten over het merk kijk dan hier!