Panasonic

Over Panasonic

Panasonic stelt drie waarden centraal in de ontwikkeling van haar gereedschap. Panasonic gereedschap staat voor:

  • - Hoge prestaties
  • - Draadloos gebruik
  • - Goed doordachte constructie

Dit vormt de basis voor efficient werken en een hoge mate van tevredenheid onder haar klanten. Panasonic gereedschap onderscheid zich van de rest door de hoge kwaliteitsstandaard, gecombineerd met een zich steeds verder ontwikkelend productieteam. Alle producten van Panasonic Powertools liggen fijn in de hand, zijn compact, en gebruikersvriendelijk. Panasonic Powertools ontwikkeld zijn gereedschap met de meest vooruitstrevende technologieën, waardoor zowel de doe-het-zelf-er als de professional van Panasonic tools kunnen genieten. 

Panasonic gereedschap

Panasonic Powertools produceert zoals de naam al impliceert elektrische gereedschappen. Het gaat hierbij om accugerreedschap. Panasoinc accu gereedschap mag zich door de nieuwste ontwikkelingen in de R&D tot een van de besten wereldwijd scharen. Bij panasonic gereedschap kunt u denken aan:

Panasonic Powertools heeft dus een enorm aanbod aan gereedschap. De expert weet dat Panasonic accu gereedschap van optimale kwaliteit is. Met bijvoorbeeld een Panasonic kitspuit weet u dat u een van de besten in zijn soort in handen heeft. Wij van gereedschappelijk zijn al jaren vertrouwd Panasonic dealer en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste acties. Als er bijvoorbeeld een panasonic gereedschap set aanbieding is, horen wij bij de eersten die het weten. Ook houden we zelf vaak  een Panasonic aanbieding. 

Panasonic accessoires

Panasonic levert geen half werk en zorgt ook voor de juiste toebehoren voor uw gereedschap. Panasonic accu gereedschap heeft natuurlijk ook een accu nodig, en een acculader. Panasonic Powertools heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires. Mocht de accessoire die u zoekt er niet tussen staan, kunnen wij u altijd helpen door onze nauwe contacten met Panasonic Powertools.
Panasonic Powertools kan bijvoorbeeld extra accu's uit voorraad leveren, maar ook de juiste laadsystemen. Ook produceert Panasonic losse boorkoppen en zaagbladen.

Kijkt u ook eens op de site van Panasonic. Hier vind u meer informatie over Panasonic gereedschap.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.