Flex

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 648

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 648

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Flex tools

Flex-tools is de uitvinder van de Flex, de haakse slijper. Flex is beroemd om zijn slijp gereedschap. Alle gereedschappen van Flex zijn leverbaar op aanvraag, op de website tonen wij slechts een selectie van het assortiment van Flex.

Producten

Zoals al eerder genoemd levert Flex een breed scala aan elektrische gereedschappen. Zo leveren ze bijvoorbeeld haakse slijpers, boormachines, zagen, mengers en lasermeettechnieken. De innovaties van de Flex tools gaan er al erg lang terug.

Flex is momenteel het bekendste om zijn Giraffe de lang schuurmachines in combinatie met de stofzuigers van Flex heb je altijd de perfecte stofvrije werk oplossing. Op het gebied van slijpen en schuren staat Flex op eenzame hoogte. Voor de bouw maar ook voor de automotive industrie heeft Flex een perfect oplossing

Filosofie

Het motto van Flex is: Om goed te werken, heeft men goed gereedschap nodig.
Flex neemt de vakman als maatstaaf. Daarom gaat Flex terug tot daar waar de machines worden ingezet wanneer ze nieuwe machines ontwikkelen.
Zo kan Flex de beste duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid garanderen.

Kwaliteit

Alle producten van Flex voldoen aan de CE norm. Ook wordt bij het productieproces constant gecontrolleerd op het naleven van de DIN EN ISO 9001:2000 normen. Flex is overtuigt van zijn kwaliteit en duurzaamheid, daarom durven zij ook 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten te geven.

Service

Service staat bij Flex zeer hoog in het vaandel. daarom bieden zij een complete service aan. Het efficiente serviceteam van Flex staat altijd voor je klaar om je te woord te staan bij technische vragen over machines en toebehoren. Wanneer je Flex onderhoud nodig heeft kunt je hem simpelweg bij Gereedschappelijk aanbieden, zij zullen zorgdragen voor een vlotte en adequate behandeling van je gereedschap.

kijk ook eens op de site van Flex: http://www.flex-tools.com/nl/