Nietentacker, Nietmachine

Nietentacker, Nietmachine kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Nietentacker, Nietmachine uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Nietentacker, Nietmachine, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Nietentacker, Nietmachine het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Nietentacker, Nietmachine.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Nietentacker, Nietmachine en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Nietmachine kopen? Of liever een nietpistool of nieten tacker kopen.

Op zoek naar een handig hulpje tijdens jouw werkzaamheden dat je kan helpen met het bevestigen van materialen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende nietmachines en nietpistolen aan die stuk voor stuk krachtige bindingen maken tussen materialen. Bovendien bieden we een grote hoeveelheid nieten aan in verschillende maten, die te gebruiken zijn bij verschillende klussen.

Wat is een tacker?

Tackers schieten nieten in materialen. Door het inknijpen van de handgreep laat de veer los en wordt de niet in het materiaal geschoten. Doordat er een grote kracht vrijkomt, maakt de tacker het mogelijk nieten in harde materialen te bevestigen. Nieten van 6 tot 14 mm pootlengte kunnen worden gebruikt in combinatie met de tackers. De bevestiging is door de vrijgekomen kracht erg sterk en maakt jouw karwei een stuk makkelijker!

Nietmachine aanbod bij Gereedschappelijk

Nietmachine kopen? Dan zit je hier goed! Als officieel dealer van veel grote merken, kan Gereedschappelijk je nietmachines en nietpistolen aanbieden van onder andere DeWALT, Haubold, Hitachi, Makita en Metabo. Een deel van de nietmachines die we aanbieden zijn nietmachines op lucht, die werken op gecompresseerde lucht van een compressor. Deze lucht nietmachines zijn duurzaam, goedkoop en krachtig. Voor meer informatie kun je altijd een kijkje neem op onze website!

DeWALT nietmachine kopen bij Gereedschappelijk

Ben je op zoek naar een compacte, maar krachtige nietmachine, die geschikt is voor het netjes afwerken van materialen? Neem dan een kijkje bij DeWALT. Deze machine heeft ongelooflijk veel kracht, maar werkt erg nauwkeurig.

Haubold nietpistool kopen bij Gereedschappelijk

Heb je een tacker nodig die hele brede nieten kan bevestigen? Dan zijn de Haubold nietpistolen iets voor jou. Brede nieten kunnen worden gebruikt voor het bevestigen van grote platen of andere grote materialen. De verbindingen zijn erg sterk en zullen het dus lang volhouden; de Haubold tacker maakt jouw karwei een stuk minder zwaar!

Hitachi nietmachine kopen bij Gereedschappelijk

Hitachi focust zich met name op innovatie en gebruiksvriendelijkheid. De Hitachi nietmachines werken dus zeer comfortabel en hebben een fijne, rubberen greep. De nietpistolen van Hitachi zijn niet alleen comfortabel, maar ook innovatief. De nietmachines zijn geschikt voor het bevestigen van zware en harde materialen en de bevestigingen gaan lang mee.

Makita nietpistool kopen bij Gereedschappelijk

Makita nietpistolen zijn door hun compactheid goed te gebruiken in kleine ruimtes. Deze pistolen zijn makkelijk te gebruiken en het gebruik is comfortabel. Naast het comfort heeft de Makita nietmachine erg veel kracht, waardoor de bevestigde nieten goed vastzitten en geschikt zijn voor het bevestigen van harde en zware materialen.

Metabo nietmachine kopen bij Gereedschappelijk

Metabo nietmachines zijn geproduceerd met de focus op duurzaamheid. Zowel de nietmachine als de bevestigde nieten gaan lang mee. Ook is de machine erg comfortabel en makkelijk te gebruiken.
De nieten worden met veel kracht bevestigd, waardoor deze lang blijven zitten.

Nieten voor nietpistool: aanbod Gereedschappelijk

Wij bieden een breed assortiment nieten voor nietpistolen aan op onze webwinkel. Deze nieten verschillen in breedte en vorm. We verkopen nieten van 4,8 mm tot 130 mm, die te gebruiken zijn voor verschillende materialen. De grotere nieten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor grotere en dikkere materialen en de kleinere nieten voor kleine en dunne materialen (zoals platen). De verschillende nieten kun je zelf bekijken en vergelijken op gereedschappelijk.nl!

Vragen over jouw nietmachine of nietpistool? Neem contact op met onze klantenservice

Nietmachine kopen, maar geen idee welke je nodig hebt? Heb je nog vragen over jouw gereedschap, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je klus of twijfel je over je aankoop? Wat voor vraag of opmerking je ook hebt, aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].