Collomix Zakkenscheurder Klein Compleet - 19190

van
61,00
voor
49,95 60,44
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
19190

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Collomix Zakkenscheurder Klein Compleet - 19190

Collomix Zakkenscheurder Klein Compleet - 19190

  • De Sharky Zakkenscheurder vereenvoudigt aanzienlijk het hanteren en legen van materiaalzakken op de bouwplaats
  • Plaats de praktische zakripper op uw emmer en plaats vervolgens de zak met materiaal op de tanden en deze wordt bijna zonder enige moeite geopend en zonder de noodzaak van een extra mes
  • Bovendien landt het materiaal precies waar het hoort: in de emmer
  • Bij gebruik in combinatie met het dust.EX afzuigapparaat, kunt u een vrijwel stofvrije werkomgeving bereiken
  • Dankzij het intelligente ontwerp kan SHARKY worden gebruikt met een breed scala aan bakdiameters

Merkinformatie

Waar koop ik een Collomix mengmachine? Als officieel dealer van Collomix kan Gereedschappelijk je alle mengmachines en toebehoren snel leveren met het juiste advies en de beste prijs. Collomix is al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige mixers en mengmachine toebehoren. Collomix staat met zijn mixers op eenzame hoogte mbt kwaliteit en ergonomie. De handvaten zijn speciaal gevormd naar de hand zodat je altijd de perfecte grip hebt. Ook hier geldt vakmannen voor vaklui. Ben je op zoek naar de juiste mixer dan kan Gereedschappelijk je altijd met Collomix het beste resultaat bezorgen.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer van Collomix alle machines en producten die te leveren zijn door Collomix van, handmenger, egalinemengers, tot gardes en accu mixers. Collomix is een groot innovator op het gebied van mixen en mengen. Men is steeds op zoek naar het beste product voor het beste resultaat. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.

Meer mixers vindt je in de categorie mixers, daarnaast bieden we ook andere soorten mixers en mengmachines aan. De verbruiksartikelen als gardes, kuipen en andere toebehoren van Collomix passen meestal ook gewoon op de machines van Eibenstock, Flex Tools, Makita, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code4011024191908
SKU19190