Collomix MK120HF Mengstaaf 120mm Hexafix- 40114-000

Collomix MK120HF Mengstaaf 120mm Hexafix- 40114-000

van 41,50 voor

€35,95 excl. btw €43,50 incl. btw

Levertijd: DIRECT LEVERBAAR

Verzendkosten: €6,95

Artikelnummer: 40114-000
EAN-nummer: 4011024401144
Collomix

Product Informatie

Details

Collomix MK120HF Mengstaaf 120mm - 40114-000

De profi-mengstaaf MK – speciaal ontwikkeld voor de hoogste eisen. De 3-voudige mengvleugel zorgt voor een
hoge trekkracht en een snel en grondig resultaat. Voorwaarde is wel dat een machine gebruikt wordt met de juiste specificaties.

Bijzondere kenmerken.

  • Mengstaaf type MK
  • Ideaal voor zware en taaie materialen met een hoge viscositeit
  • Mengwerking:
  • Bijzonder geschikt voor alle soorten mortel, pleister, dekvloer, tegellijm, epoxyhars, isolatiepleister, beton, etc.

Specificaties

  • Type: Type MK
  • Diameter: 120 mm
  • Aansluiting: HEXAFIX
  • Kleur: Turkoois

Merkinformatie

Waar koop ik een Collomix mengmachine? Als officieel dealer van Collomix kan Gereedschappelijk je alle mengmachines en toebehoren snel leveren met het juiste advies en de beste prijs. Collomix is al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige mixers en mengmachine toebehoren. Collomix staat met zijn mixers op eenzame hoogte mbt kwaliteit en ergonomie. De handvaten zijn speciaal gevormd naar de hand zodat je altijd de perfecte grip hebt. Ook hier geldt vakmannen voor vaklui. Ben je op zoek naar de juiste mixer dan kan Gereedschappelijk je altijd met Collomix het beste resultaat bezorgen.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer van Collomix alle machines en producten die te leveren zijn door Collomix van, handmenger, egalinemengers, tot gardes en accu mixers. Collomix is een groot innovator op het gebied van mixen en mengen. Men is steeds op zoek naar het beste product voor het beste resultaat. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.

Meer mixers vindt je in de categorie mixers, daarnaast bieden we ook andere soorten mixers en mengmachines aan. De verbruiksartikelen als gardes, kuipen en andere toebehoren van Collomix passen meestal ook gewoon op de machines van Eibenstock, Flex Tools, Makita, Hitachi en Metabo.

Reviews