Collomix mix.Grip/Vastzetinrichting 19180

van
124,00
voor
107,95 130,62
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
19180

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Collomix mix.Grip/Vastzetinrichting 19180

Collomix mix.Grip/Vastzetinrichting 19180

  • Afhankelijk van de samenstelling van het materiaal bestaat het risico dat de overlooptijd van de mengemmer wordt overschreden
  • Dit is niet alleen gevaarlijk maar ook vervelend, omdat materiaal uit de emmer kan worden gegooid en de werkomgeving kan vervuilen
  • Mix.GRIP biedt een oplossing, omdat het altijd de emmer stevig onder controle heeft
  • Dankzij de verstelbare voettrapper kunnen emmers met verschillende diameters snel en eenvoudig worden bevestigd

 

Merkinformatie

Waar koop ik een Collomix mengmachine? Als officieel dealer van Collomix kan Gereedschappelijk je alle mengmachines en toebehoren snel leveren met het juiste advies en de beste prijs. Collomix is al meer dan 40 jaar een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige mixers en mengmachine toebehoren. Collomix staat met zijn mixers op eenzame hoogte mbt kwaliteit en ergonomie. De handvaten zijn speciaal gevormd naar de hand zodat je altijd de perfecte grip hebt. Ook hier geldt vakmannen voor vaklui. Ben je op zoek naar de juiste mixer dan kan Gereedschappelijk je altijd met Collomix het beste resultaat bezorgen.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer van Collomix alle machines en producten die te leveren zijn door Collomix van, handmenger, egalinemengers, tot gardes en accu mixers. Collomix is een groot innovator op het gebied van mixen en mengen. Men is steeds op zoek naar het beste product voor het beste resultaat. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.

Meer mixers vindt je in de categorie mixers, daarnaast bieden we ook andere soorten mixers en mengmachines aan. De verbruiksartikelen als gardes, kuipen en andere toebehoren van Collomix passen meestal ook gewoon op de machines van Eibenstock, Flex Tools, Makita, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code4011024191809
SKU19180