Terrasheaters

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 73

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 73

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Terrasheater

Een terrasheater of terrasverwarmer is niet meer weg te denken op een Nederlands terras. In het verleden waren ze voorbehouden aan de horeca-terrassen. Tegenwoordig zijn de terrasheaters in zoveel verschillende varianten en uitvoeringen te verkrijgen dat je niet alleen op de prijs/kwaliteit moet letten, maar ook de vorm, het design en uiteraard de warmte-afgifte meespelen in je afweging.

Gasheater of electrische heater

De belangrijkste keuze is nog niet genoemd: wil je een heater die werkt op gas of elektriciteit. De meeste vrijstaande terrasheaters werken op gas. Dit omdat het makkelijk is om de gasfles in de ruimte onderin het ‘statief’ weg te werken. De meeste heaters die op een vaste plek worden gemonteerd, werken op 230 Volt stroom. Er zijn overigens wel vrijstaande terrasheaters op stroom verkrijgbaar.

Gas-heaters Terrasheaters

Een gas-heater voor je terras is een perfecte warmtebron om op koele zomeravonden jou en je gasten te verwarmen. Onze terrasheaters worden compleet geleverd en zijn onderworpen aan de strengste veiligheidseisen.
We hebben het dan over valbeveiliging, overhittingsbeveiliging en variabele gascontrole.
Tevens zijn de gasgestookte terrasheaters die Gereedschappelijk levert, voorzien van een ingebouwde ontsteking zodat je zonder lucifers de brander aan kunt steken. Alle heaters worden geleverd met gasregulator, maar zonder gasfles.
Gasflessen zijn verkrijgbaar bij de betere campingspecialist, camping of gashandel. De gasgestookte terrasheater is ideaal voor je eigen terras maar misstaat ook zeker niet als professionele verwarming voor de horeca. Onze gas-heaters worden dan ook vaak ingezet bij hotels, restaurants en café’s. Maar ook bij de boot, caravan en natuurlijk thuis is het comfort van een terrasheater onmisbaar.

Kosten

Het blijkt echter ook dat de verbruikskosten van terrasheaters op stroom lager zijn dan heaters op gas. Eurom heeft een mooi overzicht waarin de kosten per branduur van hun terrasheaters worden weergegeven. Dat overzicht vind je hier.
Gereedschappelijk levert een groot assortiment complete terrasheaters die klaar zijn voor gebruik!

Kwaliteit en mogelijkheden

De beste, op een vaste plek te monteren terrasheaters hebben een speciale spiegel achter de elektrische warmtebron waardoor de warmte-opbrengst bijna verdubbeld. Daarnaast zijn er tegenwoordig heaters leverbaar die niet werken met de bekende felrode lamp maar met een zwart scherm zijn uitgevoerd. Dat zwarte scherm geeft net zoveel warmte. Verder zijn er diverse luxe voorzieningen op deze terrasheaters mogelijk. Een afstandsbediening is daarbij niets nieuws meer, maar Bluetooth en Android en iOS apps om je terrasheater harder en zachter te zetten of te zwenken in de juiste richting zijn mooie nieuwe functies die je het comfort van je heater nog verder vergroten.

Hulp

Het assortiment terrasheaters dat we voeren gaat dus ook van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welke heater je neemt. Naast de aanschafprijs is het verbruik van stroom of gasvan zo’n terrasheater net zo belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke terrasheater het meest geschikt is.