Stripnageltacker, Stripspijkertacker

Stripnageltacker, Stripspijkertacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Stripnageltacker, Stripspijkertacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Stripnageltacker, Stripspijkertacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Stripnageltacker, Stripspijkertacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Stripnageltacker, Stripspijkertacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Stripnageltacker, Stripspijkertacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stripnageltackers, Stripspijkertackers

Wij leveren stripnageltackers leveren wij in 21 graden modellen en de 34 graden modellen. Nu wil u natuurlijk weten waar het verschil zit. De 21 graden stripnagels zijn verbonden met een kunststofstrip, de 34 graden spijkers zijn verbonden met een met een papieren strip.

Gereeschappelijk levert een uitgebreid assortiment aan stripnageltackers. Gereedschappelijk levert overigens ook speciale stripnagels. Hieronder vindt u een uitleg over tackers en de merken die wij leveren. Gereedschappelijk wil namelijk natuurlijk alleen apparaten verkopen die voor u tot volle tevredenheid zullen leiden.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnageltackers, bradtackers, asfaltnageltackers, verloren kop tackers, nietentackers, T nageltackers

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.

Stripnageltacker, Stripspijkertacker voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een Stripnageltacker, Stripspijkertacker leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte Stripnageltacker, Stripspijkertacker in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

Stripnageltacker, Stripspijkertacker online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je Stripnageltacker, Stripspijkertacker bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de Stripnageltacker, Stripspijkertacker neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.