Rolnageltacker, Coilnailer

Rolnageltacker, Coilnailer kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Rolnageltacker, Coilnailer uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Rolnageltacker, Coilnailer, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Rolnageltacker, Coilnailer het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Rolnageltacker, Coilnailer.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Rolnageltacker, Coilnailer en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Rolnageltacker oftewel coilnailer voor makkelijker en sneller gebruik

Gereedschappelijk biedt je verschillende soorten tackers waaronder de coilnailer, ook wel bekend als trommeltacker of rolnageltacker. Deze rolnageltacker kan handig gebruikt worden bij het bevestigen van bijvoorbeeld (gips)platen en hout. Zoals de andere soorten tackers die Gereedschappelijk te bieden heeft, is de coilnailer een lucht spijkerpistool. Bij het inknijpen van de handgreep van de trommeltacker worden er spijkers met een hoge druk het materiaal ingeschoten. Deze luchtdruk ligt tussen de vier en acht bar.  De rolnageltacker is handig te gebruiken en werkt een stuk sneller dan de traditionele hamer. Het magazijn van de coilnailer heeft een grote capaciteit waardoor de spijkers snel achter elkaar geplaatst kunnen worden. De rolnagel spijkers die hiervoor gebruikt kunnen worden, hebben een lengte van 32 tot 90 millimeter en een dikte van 2,1 tot 3,1 millimeter. Deze spijkers worden geleverd als ronde rollen die geladen kunnen worden in trommelvormige magazijnen van dit type tacker.


Kibani tacker en andere merken

De coilnailer is verkrijgbaar in verschillende merken. Gereedschappelijk heeft van die merken de beste kwaliteit rolnageltackers.Hieronder valt de Haubold coilnailer, de DeWALT rolnageltacker, het Paslode spijkerpistool, de Stanley Bostitch coilnailer en de Tjep coilnailer. De merk tackers die wij op dit moment helaas niet in ons assortiment hebben, zijn de Max coilnailer, Duo Fast tacker, Senco trommeltacker, Hitachi spijkerpistool en de Kibani tacker. Wil je het complete overzicht van alle merken zien die Gereedschappelijk te bieden heeft? Klik dan hier.


Coilnailer kopen bij gereedschappelijk?

Wil jij een coilnailerkopen? Gereedschappelijk is een online verkooppunt van rolnageltackers van de beste kwaliteit. Alle merken die wij bieden, zorgen voor de beste kwaliteit en een efficiënt gebruik. Dit efficiënte gebruik komt door het grote magazijn en het lichte gewicht van de coil tacker. Het gewicht van de coil tacker ligt tussen de twee en vijf kilogram, daardoor ligt hij lekker in de hand en is het niet vermoeiend ermee te werken.


Rolnageltacker kopen of hulp nodig bij het maken van je keuze?

Wil jij een rolnageltacker kopen of heb je vragen over de coilnailer? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gereedschappelijk, waar geschoolde en getrainde medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. Ook kun je mailen ([email protected]) en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00). We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om eventuele problemen bij het aanschaffen van een coilnailer te verhelpen of om je verder te helpen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wat zijn rolnagel tackers?

Rolnagel tackers, ofwel coilnailers, zijn schietpistolen die werken op lucht en handig zijn voor het bevestigen van (gips)platen en hout. Hierbij wordt een werkdruk gebruikt van vier tot acht bar. De rolnagel tacker is te gebruiken door het uiteinde te plaatsen op de gewenste plaats en de handgreep in te knijpen. Hiermee wordt er een rolnagel uit het iconisch trommelvormige magazijn geschoten en in het materiaal vastgezet. Met behulp van de rolnagel tacker kan de gebruiker dus veel sneller werken. Dit gereedschap is dus erg handig voor klusjes die veel spijkers vereisen.