Lijn Bouwlaser & Lijnlaser

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 45

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 45

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lijn Bouwlaser, Lijnlaser

De bouwlaser is ideal voor het nauwkeurig werken in de bouw. Onmisbaar dus voor de vakman. Een bouwlaser is ideaal voor het uitzetten van plafonds en wanden, maar ook voor het ophangen van licht en lamplijsten of het graven en storten van fundering. Bij Gereedschappelijk heeft u enorm veel keuze uit lijnlasers. Zo hebben wij o.a. rotatielasers, afschotlasers en verticale lasers. Met onze lasers heeft u nooit meer een waterpas nodig om een mooie rechte lijn te maken. Ook kunt u onze lijnlasers op een statief zetten. Onze lijnlasers zijn tot op een halve millimeter nauwkeurig. 

Voltages

Wij leveren lijnlaser in van 9 volt tot 18 volt. Lithium-ion accu’s zijn tegenwoordig gangbaar voor alle accu lijnlasers. 

  • 9 volt
  • 10.8 volt
  • 12 volt
  • 18 volt

Merken

Wij leveren de lijnlasers van gerenomeerde A-merken:


Hulp

Het assortiment van de lijnlasers dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van het kostenoverzicht je beste keuze welke lijnlaser je neemt. Naast de aanschafprijs zijn de functies belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke lijnlaser het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem voor vragen contact met ons op: