Bovenfrees

Bovenfrees kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Bovenfrees uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Bovenfrees, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Bovenfrees het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Bovenfrees.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Bovenfrees en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bovenfrees

Een bovenfrees is een veelzijdig apparaat. Werken met de bovenfrees heeft veel voordelen. Het maken van houtverbindingen, het frezen van cirkels of ronde gaten, contraprofielfrezen of het bewerken van meubelplaten gaat met een bovenfrees vaak sneller en geeft mooie resultaten. Om zo maar een paar voorbeelden te noemen, want de bovenfrees is een veelzijdige machine met heel veel mogelijkheden. Er zijn veel verschillende houtfrezen beschikbaar, zodat voor het frezen van een bepaald profiel zijn kant en klare oplossingen beschikbaar. Daarnaast is het aan te raden om bij het frezen een freestafel te gebruiken.
In deze categorie vindt u alle bovenfrezen die wij op het moment verkopen. Bij Gereedschappelijk hebben we er natuurlijk enorm veel, zo is er voor iedere klus wel een geschikt.

Werken

Het is eenvoudig om met een bovenfrees te kunnen werken, wanneer u een beetje ervaring heeft kunt u al snel handige verbindingen en sleuven frezen. Zo kunt u mooi uw tafel afwerken of een schilderijtje bewerken.

Veiligheid

Het is voor uw veiligheid en die van anderen belangrijk dat iedereen in de nabijheid van de freesmachine een veiligheidsbril en eventueel stofkap en beschermende kleding draagt.
Daarnaast is een goed onderhoud van de freesmachine ook van groot belang.

Merken

Bij Gereedschappelijk werken we alleen maar met A-merken, zo hebben wij bovenfrezen van de volgende merken:

Voordelen bovenfrees

Bij Gereedschappelijk hebben we bovenfrezen met verschillende freesdieptes, ook zijn er verschillende vermogens en hebben we frezen op accu

Accu

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u lang door blijven werken met uw frees.

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk is er enorme keuze voor een bovenfrees, dus wilt u weten welke bovenfrees voor uw klus geschikt is kunt u altijd bellen. De medewerkers van Gereedschappelijk staan klaar om u te helpen. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van bijvoorbeeld de nieuwe Makita frees, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Heeft u verder nog vragen stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunnen wij u helpen de beste bovenfrees te kopen tegen de scherpste prijs.