Draadsnijder kopen bij Gereedschappelijk

 • Bijna elke Draadsnijder uit voorraad leverbaar.
 • Professionele Draadsnijder, zo wordt elke klus eenvoudig.
 • Gereedschappelijk heeft van de Draadsnijder het grootste assortiment.
 • Van instap tot de meest uitgebreide Draadsnijder.
 • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
 • Natuurlijk met volledige garantie en service.
 • Het assortiment van de Draadsnijder en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Draadsnijder

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 44

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 44

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Draadsnijders

Gereedschappelijk heeft de beste draadsnijders van REMS & Rothenberger. Wij hebben onze draadsnijders ook alleen maar van de merken Rothenberger & REMS. Dit komt omdat zij gewoon de pioneers zijn qua draadsnijders. Gereedschappelijk heeft vele verschillende draadsnijders van REMS & Rothenberg, zo hebben we snijders op 3 poten of bijvoorbeeld de REMS Amigo E set , zo kunt u de draadsnijder mooi meenemen voor een snelle klus. De draadsnijder is professioneel gereedschap om draadeind aan buizen te snijden.

Accessoires

Gereedschappelijk heeft ook verschillende accessoires voor de draadsnijder. Zo hebben wij een snelwisselsnijkoppen en ook de REMS Amigo 2 set ontbreekt zeker niet in ons assortiment!

Hulp

Het assortiment van de draadsnijder dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welke draadsnijder je neemt. Naast de aanschafprijs is de diameter zeker belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke draadsnijder(s) het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem voor vragen contact met ons op: