Accu Reciprozaag

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 67

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 67

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Accu Reciprozaag

Reciprozaag: dit is de klusterm voor een elektrische handzaag die zeer geschikt is voor mobiel gebruik. Deze zaag kan voor allerlei klussen gebruikt worden, bijvoorbeeld: kozijnen uit zagen, voor sloopwerken, in de tuin etc. De reciprozaag komt eigenlijk altijd wel van pas en is erg handig doordat het een mobiel apparaat is. Bij Gereedschappelijk hebben wij een enorm assortiment aan reciprozagen, zo is er voor iedere klus wel een goede machine. In een reciprozaag zit er sterke motor met een hoog toerental. U heeft bij ons al een reciprozaag voor €69,95.

Accu Zaagmachine

Het grote voordeel van accu zaagmachines boven zaagmachines op netstroom moge duidelijk zijn, met deze zagen kunt u altijd flexibel werken, u bent niet afhankelijk van een stopcontact. Tegenwoordig doen accuzagen ook niet meer onder voor zagen op netstroom. Als u een goede accu heeft kunt u eenvoudig de hele dag zagen op de bouwplaats zonder dat u afhankelijk bent van een stopcontact met uw reciprozaag.

Soorten Zaagmachines

Wij leveren ook andere soorten accu zaagmachines.


- De Decoupeerzaag: een decoupeerzaag is onmisbaar voor de klusser. Deze zaag is multifunctioneel, kan vrijwel alle soorten materiaal zagen en heeft een instelbare zaagstand en diepte. De decoupeerzaag wordt op een vlakke werkplek gebruikt, bijvoorbeeld voor het zagen van platen.

- Cirkelzaag: een cirkelzaag is ook prima geschikt voor grote hoeveelheden te zagen materiaal. Dit is een los apparaat zonder vast werkblad dat je op de te zagen plaat of plank zet. Een cirkelzaag kan ook in een hoek van 45 en 90 graden zagen, iets wat de andere zaagmachines niet kunnen.

Accu

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accu reciprozaag.

Accessoires

Zonder de juiste toebehoren bij uw zaagmachine bent u natuurlijk nog nergens, daarom leveren wij ook zaagbladen en andere zagen.

Merken

Wij leveren alleen accu reciprozaagmachines van gerenommeerde kwaliteitsmerken:


Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk is er natuurlijk veel keuze uit reciprozagen, dus wilt u weten welke reciprozaag geschikt is voor uw klus geschikt is kunt u altijd bellen. De medewerkers van Gereedschappelijk staan klaar om u te helpen. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van het nieuwste reciprozaag op accu, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Heeft u verder nog vragen stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunnen wij u helpen de beste reciprozaag aanbieding te vinden.