Overig

Producten 1-24 van 164

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Overig Makita toebehoren

Het juiste toebehoren kopen is bijna net zo belangrijk als het juiste gereedschap kopen. Gereedschappelijk heeft een breed assortiment Makita toebehoren. Wij leveren onder andere Makita accessoires en Makita verbruiksartikelen. Daarnaast verkopen we nog een flink aantal andere Makita producten, die lastiger te classificeren zijn. Daar is deze pagina voor. De mogelijkheden zullen je verbazen! In deze categorie vind je onder andere een koffiezetapparaat, verschillende adapters en verschillende veiligheidsbenodigdheden. Alle toebehoren in deze categorie zijn speciaal ontworpen voor Makita apparatuur, waardoor de prestatie in combinatie met Makita machines optimaal is. Mocht je nog geen Makita machine hebben, dan ben je ook daarvoor bij Gereedschappelijk op het juiste adres. Als Makita dealer kan Gereedschappelijk snel de nieuwste Makita producten leveren. Neem voor al onze Makita machines eens een kijkje op onze Makita merk pagina.

Veiligheid

Bij het werken met elektrisch gereedschap staat veiligheid natuurlijk voorop. Je kan je makkelijk bezeren bij het gebruik van elektrisch gereedschap. Daarom verkoopt Gereedschappelijk diverse veiligheidsbenodigdheden waarmee je jezelf kan beschermen. Hieronder verstaan we beschermkappen voor verschillende apparaten, zodat je niet meer blootgesteld kan worden aan de roterende bladen en de accu. Heel erg handig en wel zo comfortabel!

Nog veel meer

Er zijn zoveel handige producten op deze pagina dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te noemen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Afzuiging

  • Verschillende adapters voor specialistische afzuiging. Hiermee kan je ervoor zorgen dat je omgeving zo schoon mogelijk blijft tijdens het klussen.

  • Breedtegeleiders

  • Zaag hiermee perfect parallel aan de rand. Een simpele oplossing die het zagen een stuk makkelijker maakt.

  • Centreerpunten en -schijven

  • Heb jij ook altijd moeite met het vinden van het precieze midden van een object? Met een centreerpunt of -schijf gaat dat heel gemakkelijk!

Natuurlijk zijn dit niet alle producten en uitkomsten die je bij Gereedschappelijk kan kopen. Neem zelf een kijkje en ontdek de mogelijkheden!

Makita

Makita Corporation is opgericht op 21 maart 1915 in Anjo (Aichi) Japan, waar hun hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. Makita produceert en verkoopt professioneel elektrisch gereedschap. Ook zijn ze bezig met innovaties op het gebied van gereedschap. Zo waren ze het eerste bedrijf dat een accuboormachine op de markt bracht. Op dit moment zijn ze voorloper in de Lithium-ion (Li-ion) batterijtechnologie. Daarnaast zijn ze in Japan de grootste producent van viertaksmotormachines. In Europa hebben ze op dit moment 17 fabrieken, waarmee ze in Europa een van de belangrijkste gereedschapsproducenten zijn.

Makita dealer

Gereedschappelijk is trots Makita dealer, wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Onze experts volgen regelmatig trainingen, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties van Makita. Daarbij geeft Makita 3 jaar garantie op al haar machines. Hiervoor moet je je Makita apparaat registreren bij Makita. Deze lange garantieperiode geeft aan hoe veel vertrouwen Makita heeft in haar eigen producten. Het zijn goede producten die lang meegaan. Makita is niet voor niets de marktleider in verschillende categorieën in Nederland en België.

Op dit moment is Makita de belangrijkste leverancier van verschillende soorten elektrisch gereedschap, waaronder:

Makita toebehoren kopen?

Ben je op zoek naar een bepaald soort toebehoren en kom je er niet uit? Of heb je een ander probleem? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! De experts van Gereedschappelijk zitten voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Je kan ons bereiken via e-mail, Facebook, WhatsApp en natuurlijk ook telefonisch via 053-8508424. Samen zullen we dan tot de beste oplossing komen. Hopelijk tot snel!