Cirkelmessen

Wat is een cirkelmes of maaimes?

Cirkelmessen zijn de messen van een cirkelmaaier. Een cirkelmaaier is een soort grasmaaier, bij deze grasmaaier wordt met hoge snelheid gras horizontaal door een draaiend cirkelmes gehaald. Een cirkelmes in uw grasmaaier moet u af en toe vervangen, zodat u met een gloednieuw cirkelmes weer goed kunt maaien! Cirkelmessen zijn er in veel verschillende maten, zo kunt u cirkelmessen van 410 millimeter vinden, 460 millimeter of 480 millimeter maar ook van bijvoorbeeld 510 millimeter. Gereedschappelijk is de online dealer als u nieuwe messen grasmaaier kopen wil. Ook voor verschillende soorten grasmaaiers kunt u bij ons terecht!

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Cirkelmes, cirkelmessen, maaimes van Makita

Cirkelmessen zijn een van het belangrijkste onderdelen van een cirkelmaaier, een soort grasmaaier. Cirkelmessen zorgen ervoor dat uw gras strak gemaaid wordt, zonder problemen. U kunt bij Gereedschappelijk naast allerlei soorten cirkelmessen, ook grasmaaiers aanschaffen. 

Hoe onderhoud u een cirkelmes?

In het voorjaar en de zomer zult u vaker grasmaaien, en ook vaker uw cirkelmes gebruiken. Na verloop van tijd kan het zijn dat uw cirkelmes bot is geworden en niet meer het gewenste resultaat levert. U kunt dan een nieuw cirkelmes kopen, of zorgen dat uw cirkelmes weer terug komt in zijn oude staat! Om uw cirkelmes goed te onderhouden moet u uw cirkelmes na elke maaibeurt even schoonmaken.

Hoe slijp je een grasmaaier mes?

Al maak je het cirkelmes goed schoon na iedere maaibeurt, toch zal dat op een gegegeven moment bot beginnen te raken. Als het cirkelmes bot begint te raken kunt u het slijpen met een haakse slijper of ijzervijl. Een kleine moeite en u kunt zo langer genieten van uw cirkelmes

Als je de cirkelmessen goed onderhoudt; schoonmaakt en zodra je merkt dat ze bot worden slijpt, verlengt dit de levensduur van de cirkelmessen aanzienlijk. Desondanks moeten de cirkelmessen op een gegeven moment vervangen worden. Een nieuw cirkelmes of mes grasmaaier kopen, doet u dan ook bij Gereedschappelijk! 

Cirkelmessen van Makita

De verschillende cirkelmessen van Makita zijn van hoogstaande kwaliteit en een ideale toevoeging voor u cirkelmaaier. Makita heeft jarenlange ervaring in onder andere het produceren van cirkelmessen, zodoende zijn de Makitacirkelmessen bijna niet bot te krijgen! Wij hebben onder andere Makitacirkelmessen van 410 millimeter, 460 millimeter, 480 millimeter en 510 millimeter in ons assortiment. Met Makitacirkelmessen, zult u al uw gras maai klussen goed afronden!

Waarom Gereedschappelijk?

Gereedschappelijk is trotse dealer en verdeler van professioneel gereedschap van vele gerenommeerde merken, waaronder Makita. U kunt bij ons de allerbeste soorten messen grasmaaier kopen! Wij zijn gek van gereedschap, we werken er graag mee, maar volgen zeker alle nieuwste snufjes en trainingen! Bij Gereedschappelijk kunt u voor uw cirkelmessen of andere producten perfect terecht.

Messen grasmaaier kopen?

Wilt u een mes grasmaaier kopen? Gereedschappelijk is de online dealer van cirkelmessen. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten van cirkelmessen en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten van alle verschillende cirkelmessen producten. Zo zijn we goed op de hoogte van alle ontwikkelingen betreft cirkelmessen, en kunnen wij u altijd helpen!

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij de verschillende cirkelmessen? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 588 7897. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]