Bitsets

Producten 1-24 van 333

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Bitsets

Vaak is het handiger om in één keer een hele set aan bits, boren en andere toebehoren voor uw machines te kopen. Vandaar dat wij bij gereedschappelijk ook zeer complete bitsets kunnen leveren. Deze hebben wij van verschillende merken zoals een bitset van Metabo en Dewalt. Een uitgebreide bitset is niet te missen voor de klusser of op de bouwplaats. Tegenwoordig zijn bijna alle bitjes ook met een magnetische bithouder, super handig voor het plaatsen op de houder.

Inhoud

Over het algemeen genomen bestaat de inhoud van een bitset uit een aantal schroefbitjes in diverse soorten en maten. Een aantal boren in diverse soorten en maten. Bij de luxere modellen zult u vaak ook een verlengingsstaaf en soms een bithouder (schroevendraaier) aantreffen.
Dan zijn er ook bitsets die ook slagmoeren bevatten. Een bitset is een verwisselbare schroevendraaierstift. Een bitset bestaat uit verschillende maten bits om schroeven aan te draaien, ook kunt u de bits op een bitjes boormachine zetten. 

Kosten van een bitset

Bij Gereedschappelijk leveren we al een bit vanaf €2. Onze bitsets lopen op tot €349 voor een x-delige bitset, perfect geschikt voor de vakman. Zo is er dus voor ieder wel wat wils en kunt u bij ons altijd terecht.

Merken

Gereedschappelijk heeft alleen bitsets van gerenomeerde A-merken zoals:

Hulp

Het assortiment van de bit set dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welke bitset je neemt. Naast de aanschafprijs zijn de hoeveelheid bitjes net zo belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke bitset het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Zo zit er namelijk een verschil tussen de Metabo bitset en de DeWalt bitset. Neem voor vragen contact met ons op: