Win een BBQ-party bij jou thuis!

 Makita BBQ-party

Wie wil nou niet een geheel verzorgd BBQ-feestje geven op kosten van Makita?

Ben je woonachtig of gevestigd in Nederland? Registreer dan de aankoop van je Makita machine die je hebt gekocht bij Gereedschappelijk en maak kans op een georganiseerde barbecue voor twintig personen, gewoon bij jou thuis. Alle Makita machines die door Nederlandse eindgebruikers zijn gekocht tussen 1 juli en 30 september 2018 doen mee met deze fantastische kwartaalactie van Makita Nederland. Ook de Makita tuinmachines doen mee. Registreer gratis je actiemachine en verleng daarmee ook meteen automatisch je garantie. Je ontvangt na registratie per machine een uniek lotnummer.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
 3. Deelnemen aan deze actie mag vanaf 18 jaar. 
 4. Winnaars van de actie moeten zich daarom ook kunnen legitimeren. Blijkt daaruit dat de leeftijd onder de 18 jaar is, zal de eindgebruiker de prijs niet in ontvangst mogen nemen. Er wordt in dat geval een nieuwe winnaar getrokken.
 5. Een eindgebruiker dient eerst een Makita machine aan te schaffen. Tijdens deze kwartaalcampagne doen alle Makita machines mee aan de actie. Je vindt een overzicht van deze machines op makita.nl/aanbieding.
 6. De machine dient aangekocht te zijn bij bijvoorbeeld Gereedschappelijk, officieel dealer van Makita Nederland B.V.
 7. Machines die in de laatste week worden aangekocht en waarvan dan nog geen factuur aanwezig is worden uitgesloten van de actie. Dit geldt ook voor back-orders.
 8. Machines en combisets die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer ergens anders vandaan komt, keuren we de aanvraag af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer om teleurstellingen te voorkomen.
 9. De aankoop dient in de periode van 1 juli tot en met 30 september 2018 te zijn gedaan.
 10. Het registreren voor deelname aan de actie (gratis barbecue evenement) kan nog tot en met 5 oktober 2018. Latere registraties worden niet meer in behandeling genomen.
 11. De kansspelbelasting neemt Makita Nederland B.V. voor haar rekening.
 12. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 13. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
 • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer of kassabon met kassabonnummer en naam- en adresgegevens gegevens van een aangesloten bouwmarkt). 
 • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota). 
 • Telefoonnummer; deze wordt gebruikt om de winnaars te bereiken. 
 • Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota). 
 • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota). 
 • Serienummer (staat op het machineplaatje van de machine)
 • NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd. 
 • Deze actieomschrijving en algemene voorwaarden zijn terug te vinden op de website op makita.nl/aanbieding en makita.nl/barbecueactie.
 • Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden van Makita Nederland B.V.
 • Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. In het Privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.
 • Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de actie (gratis barbecue evenement) niet in behandeling te nemen.
 • De loterij is een binnenlands klein promotioneel kansspel, waarvoor deelname geldt vanaf 18 jaar.
 • Makita Nederland B.V. handelt in overeenstemming met de gedragscode van promotionele kansspelen.
 • Bij vragen, opmerkingen of klachten over de actie kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via e-mailadres: verkoop@makita.nl.