Rubi Boorafzuiging ZERO DUST 5912

van 
83,90
 voor
37,95 45,92
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
5912

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Boorafzuiging ZERO DUST 5912

Rubi Boorafzuiging ZERO DUST 5912

Ga je een boorafzuiging van Rubi kopen? Dat doe je bij Gereedschappelijk!

Productinformatie

Omschrijving

  • Het komt steeds vaker voor dat er geboord moet worden bij het plaatsen van keramische tegels of andere coatingmaterialen. Een van de populairste manieren voor dit boren is met een selectie diamantboren voor droog boren.
  • Voor een correcte en nauwkeurige perforatie, is het nodig om een systeem te gebruiken dat ons helpt de boor op de juiste positie te houden. De ZERO DUST boorafzuiging (TNO getest) helpt ons niet alleen bij de positionering en geleiding van het boren (met boren tot Ø 75 mm), maar zorgt ook voor de stofafvoer ter bevordering van de gezondheid.
  • Dankzij de aansluiting van Ø 30 tot 35 mm kan vrijwel elke stofzuiger op de markt gekoppeld worden aan de ZERO DUST geleider. Door het vacuüm dat door de stofzuiger wordt gegenereerd, kan de ZERO DUST boorafzuiging op elk oppervlak worden bevestigd. Het maakt hierbij niet uit of het een glad of ruw oppervlak is, of dat er een leggende verbinding in het oppervlak zit.
  • De ZERO DUST boorafzuiging is gemaakt van gevulkaniseerd rubber van 100% gerecycled materiaal. Het is een zeer stevige geleider, bestand tegen dagelijkse schokken en slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur. De geleider is gemaakt van roestvrij staal geïmplementeerd in rubber om de boor goed in positie te houden.
  • De ZERO DUST boorafzuiging is in 4 verschillende posities te gebruiken bij het werken. Dit zorgt ervoor dat hij ook te gebruiken is bij moeilijk toegankelijke plekken en dat de stofzuigerslang in een praktisch werkbare positie kan worden geplaatst.
  • De ZERO DUST productlijn, exclusief voor RUBI, vermindert het volume aan kwarts (silica) stofdeeltjes waaraan de gebruiker wordt blootgesteld. Wanneer we werken, moeten we altijd veilige blootstellingsniveaus handhaven en ZERO DUST-producten garanderen deze niveaus. De ZERO DUST geleider is TNO getest: 8 uur lang continu stofvrij werken bij 25% kwarts en 6 uur bij 50% kwarts.

Bijzondere kenmerken

  • Voor het droog boren van keramische materialen, geglazuurde tegels en porselein.

Technische informatie

  • Diameter aansluiting: 30-35 mm

Merkinformatie

Waar koop je een Elektrische Rubi Tegelzaagmachine? Als officieel dealer van Rubi kunnen we je snel veel producten leveren tegen een scherpe prijs. Het merk RUBI staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de gereedschappen. Al meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen vervaardigde producten van hoge duurzaamheid en kracht, om de beste prestaties in de zwaarste werkomstandigheden te geven en aan te passen aan de eisen van elke markt. Voor professioneel Rubi gereedschap ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Meer Informatie
EAN Code8413797059120
SKU5912