Nieuw

REMS UDKB-LS Set 62-102-125

REMS UDKB-LS Set 62-102-125

van 640,00 voor

€548,95 excl. btw €664,23 incl. btw

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

Gratis verzonden
Artikelnummer: 181113 R
EAN-nummer: 4039976115674

Product Informatie

Details

REMS UDKB-LS Set 62-102-125

Productinformatie

Lasergelast op volautomatische lasmachines, voor een constant hoge kwaliteit van de lasverbinding. 
Zeer hittebestendig – ook bij een extreme temperatuurbelasting worden de segmenten niet door oververhitting gedesoldeerd.
Universeel inzetbaar voor vele materialen, voor droog- en natboren, handbediend of met boorstandaard.
Diamantsegmenten met wigvormig snijvlak (dakvorm) voor snel, moeiteloos en rustig aanboren. 
Speciaal ontwikkelde, hoogwaardige diamantsegmenten met hoog diamantgehalte en speciale binding, voor een uitstekende boorprestatie en bijzonder hoge standtijd. Ideaal voor universeel gebruik in gewapend beton en metselwerk.
Aandrijving door alle aandrijfmachines REMS Picus en geschikte aandrijfmachines van andere merken met aansluitdraad UNC 1¼ buiten.

Merkinformatie

Rems is een Duits bedrijf, opgericht in 1909, dat veel soorten gereedschappen produceert. Rems is vooral gespecialiseerd in het produceren van gereedschappen die geschikt zijn voor pijp verwerking, waardoor de gereedschappen van Rems erg populair zijn bij installateurs. Al vanaf de oprichting is Rems actief met de productie van dit gereedschappen voor loodgieters en installateurs en dat maakt dat het bedrijf al meer dan een eeuw ervaring heeft op dit gebied. Rems staat al jaren in de voorste gelederen wat betreft innovatie en om deze positie te behouden, werkt Rems samen met experts uit alle hoeken van de industrie om alle mogelijke nieuwigheden zo snel mogelijk door te kunnen voeren. Deze manier van werken zorgt ervoor dat Rems een wereldwijd gerespecteerd merk is en dat de gereedschappen van Rems over de hele wereld worden gebruikt.

De oprichter van Rems, Christian Föll, bepaalde ooit ‘Rems must be superior’ en dat is altijd het criterium gebleven voor alle acties van Rems. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de kwaliteit van Rems gereedschap, want de gereedschappen van Rems behoren kwalitatief gezien tot de wereldwijde top. Rems hecht echter niet alleen veel waarde aan de hoge kwaliteit van zijn producten, maar ook aan klanttevredenheid. Wij van Gereedschappelijk werken nauw samen met Rems België om deze klanttevredenheid hoog te houden.

Reviews