Nieuw

Rems Power-Press UP 32 perstang voor Henco koppeling

Rems Power-Press UP 32 perstang voor Henco koppeling

van 174,00 voor

€149,95 excl. btw €181,44 incl. btw

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

Gratis verzonden
Artikelnummer: 572640
EAN-nummer: 4039976092630

Product Informatie

Details

Rems Power-Press UP 32 perstang voor Henco koppeling

Productinformatie

Rems voor Mannesmann persbek voor persfittingen compleet, geschikt voor buisdiameter 32mm, contourcode UP, geschikt voor merk persfitting mapress.

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems perstang? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten perstangen aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Reviews