Rems Mini-Press M22 perstang voor Mapress koppeling

van 
220,25
 voor
110,13 133,26
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
578316

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rems Mini-Press M22 perstang voor Mapress koppeling

Rems Mini-Press M22 perstang voor Mapress koppeling

De Rems Mini-Press M22 perstang voor Mapress koppeling is de ideale tool voor het veilig en nauwkeurig verbinden van buizen en fittingen. Met deze perstang ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare installatie, zonder dat er soldeer- of laswerk aan te pas komt. 

De Mini-Press M22 perstang is speciaal ontworpen voor gebruik met Mapress koppelingen, waardoor je verzekerd bent van een perfecte en waterdichte verbinding. Dankzij de hoogwaardige materialen waaruit deze perstang is vervaardigd, ben je verzekerd van een lange levensduur en optimale prestaties.

Het ergonomische ontwerp van de perstang zorgt voor een comfortabele grip, zelfs tijdens langdurig gebruik. Bovendien is de tang lichtgewicht en compact, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en op te bergen is.

Met de Rems Mini-Press M22 perstang haal je een professioneel gereedschap in huis dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Gereedschappelijk vind je deze perstang voor een scherpe prijs, samen met het juiste advies en uitstekende service. Investeer in kwaliteit en efficiëntie met de Rems Mini-Press M22 perstang voor Mapress koppeling.

Productinformatie

Rems voor Mannesmann persbek voor persfittingen compleet, geschikt voor buisdiameter 22mm, contourcode M, geschikt voor merk persfitting mapress.

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems perstang? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten perstangen aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Meer Informatie
EAN Code4039976067553
SKU578316