Nieuw

REMS Akku-Press ACC Li-Ion Basic-Pack

REMS Akku-Press ACC Li-Ion Basic-Pack

van 1 480,00 voor

€1.268,95 excl. btw €1.535,43 incl. btw

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

Gratis verzonden
Artikelnummer: 571019 R220
EAN-nummer: 4039976164634

Product Informatie

Details

REMS Akku-Press ACC Li-Ion Basic-Pack 

Productinformatie
Accuradiaalpersmachine met automatische terugloop na voltooide persbewerking (gedwongen afloop), voor het tot stand brengen van persverbindingen Ø 10 – 108 mm.

  • Persverbindingen diameters: 10 - 108 mm.
  • Accu Li-ion 14,4V, 3,2 Ah.
  • Snellaadapparaat Li-ion/Ni-Cd 230 V, 50 – 60 Hz, 65 W.

Standaard meegeleverd

  • Li-ion accu.
  • Snellaadapparaat Li-ion/Ni-Cd.
  • Stevige stalen koffer.

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems persmachine? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje "Direct Meebestellen" de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten persproducten aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Reviews