Merlin glasanalyse set

van 
459,00
 voor
415,00 502,15
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
Merlin Glasanalyse set

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Complete glasanalyse set bestaande uit Merlin Lazer glasdiktemeter, Merlin TGI hardglas detector en de Merlin Low-E detector incl. stevige kunststof koffer.

Complete glasanalyse set bestaande uit Merlin Lazer glasdiktemeter, Merlin TGI hardglas detector en de Merlin Low-E detector incl. stevige kunststof koffer.

Merlin Lazer
De Merlin Lazer glasdiktemeter is een precisie laser meetapparaat voor de exacte analyse van bijna alle beglazingstypen. De informatie over de glasdikte van de beglazing is met één druk op de knop beschikbaar zonder de ruit te demonteren.

Bij geinstalleerde ramen is meting van de samenstelling van de ruit probleemloos mogelijk. Merlin Lazer meet glas met een toplaag, enkel glas, dubbel glas, driedubbel glas, gelamineerd glas, gelaagd veiligheidsglas (VSG) en isolatieglas.

Naast het bepalen van de glasdikte kan deze meter ook de luchtruimte meten tussen de glaslagen (spouw). Ook wordt eenvoudig gelamineerd veiligheidsglas geïdentificeerd. Met één meting aan één kant van de (gemonteerde) ruit is alle informatie over de glasdikte en luchtruimte tussen de glaslagen zichtbaar op de meter.

Ideaal voor glaszetters, glasbouwbedrijven, vensterbouwers, fabrikanten van isolatieglas, ingenieurs en experts. Uitermate geschikt voor bouwkeuringen en gebouwtaxaties. Onmisbaar bij het analyseren en certificeren van huizen voor het energielabel!

Merlin hardglas detector

Detecteert enkelschalig (ESG) en meerlaags gehard glas. Zeer compact en eenvoudig in gebruik.

Merlin Low-e detector

De Merlin Low-E detecteert pilkington K-Glass™ en elke andere lage emissie coating op enkel- en dubbelglas.

Meer Informatie
EAN Code2575000001114
SKUMerlin Glasanalyse set