Kabelclip tacker

Kabelclip tacker kopen bij Gereedschappelijk

 • Bijna elke Kabelclip tacker uit voorraad leverbaar.
 • Professionele Kabelclip tacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
 • Gereedschappelijk heeft van de Kabelclip tacker het grootste assortiment.
 • Van instap tot de meest uitgebreide Kabelclip tacker.
 • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
 • Natuurlijk met volledige garantie en service.
 • Het assortiment van de Kabelclip tacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Spit Gas-nagelapparaat (tacker) Pulsa 800P
  Spit Pulsa 800E Nagelapparaat op Gas & Accu (installatie) - 0 ...
  699,00 845,79
  Levertijd
  1 - 4 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kabelclip tacker kopen bij Gereedschappelijk

Op zoek naar een krachtig en duurzaam apparaat dat jou helpt bij het bevestigen van kabels? Dan ben jij op zoek naar onze kabelclip tacker! Kabelclip tacker kopen? Wij bieden je een kabelclip tacker aan van Spit, die werkt op accu en gas. Deze Spit kabelclip tacker heeft een automatische aan- en uitschakelaar, hetgeen zorgt voor weinig energieverspilling en een hoog rendement. Naast uitleg over ons aanbod kun je hier ook informatie vinden over tackers, kabelclip tackers en kabelclips.

Wat is een kabelclip tacker?

Tackers zijn in feite nietmachines of nietpistolen. Deze schieten dus nieten in een bepaald (meestal hard) materiaal. Wanneer de handgreep wordt ingeknepen, ontspant de veer en schiet de niet het materiaal in. Door middel van een tacker kunnen nieten goed vast worden geslagen in verschillende, harde materialen. Een kabelclip tacker is geschikt voor het bevestigen van clips waarin kabels geklikt of geschoven kunnen worden. Dit onderscheidt een kabelclip tacker van een normale tacker. Zowel een tacker als een kabelclip tacker maken sterke bevestigingen en maken jouw karwei een stuk makkelijker.

Spit Kabelclip tacker

In onze webwinkel bieden wij één kabelclip tacker aan van hoge kwaliteit. Dit is de Spit Pulsa 800E en die is met name geschikt voor de installateur en elektricien. Dit krachtige nagelapparaat werkt op gas en accu. Omdat dit nagelapparaat draadloos is, geeft het de gebruiker veel bewegingsvrijheid. Bovendien heeft de accu een hoge energiecapaciteit en heeft het nagelapparaat een automatische aan- en uitschakelaar, die zorgt voor energiebesparing en optimaal gebruik van de capaciteit van de accu. Voor meer gedetailleerde informatie kun je altijd een kijkje nemen op onze website!

Kabelclips bij Gereedschappelijk

Gereedschappelijk biedt kabelclips aan in verschillende maten, geschikt voor verschillende kabels. In combinatie met de juiste kabelclip, kan de kabelclip tacker heel vlot een kabelsysteem voor je in elkaar zetten. Twijfels of vragen over de kabelclip? Neem een kijkje op de site of contacteer onze klantenservice.

Vragen over jouw kabelclips of kabelclip tacker? Neem contact op met onze klantenservice

Kabelclip tacker kopen, maar geen idee welke kabelclips je nodig hebt? Heb je nog vragen over jouw gereedschap, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je werkzaamheden of twijfel je over je aankoop? Wat voor vraag of opmerking je ook hebt, aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@catapult24.com.