High Pressure Tacker

High Pressure Tacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke High Pressure Tacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele High Pressure Tacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de High Pressure Tacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide High Pressure Tacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de High Pressure Tacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

High pressure tackers kopen voor makkelijker gebruik

Gereedschappelijk biedt verschillende soorten tackers, waaronder de high pressure tackers. Tackers zijn vaak gespecialiseerd in het vastzetten van specifieke materialen. Deze maken daarbij gebruik van nagels, spijkers of nieten die toepasbaar zijn op dat specifieke materiaal. In het geval van de high pressure tacker gaat het om materiaal dat relatief harder is en waar meer kracht voor nodig is om het te kunnen doorboren. De high pressure tacker is daarom handig voor het bevestigen van zowel hout op hout als voor metaal op hout. De high pressure tacker maakt, net als andere soorten tackers, gebruik van lucht, pneumatische druk, accu en/of gas. Hierbij gaat het bevestigen van spijkers een stuk sneller dan met een traditionele hamer.

High pressure tackers met een hoge druk

Het grootste verschil van de high pressure tackers ten opzichte van de andere tackers die Gereedschappelijk te bieden heeft, is dat deze luchttackers onder hogere druk werken. De meeste luchttackers werken met een luchtdruk tussen de 4 en 7 bar. De high pressure tacker, daarentegen, maakt gebruik van een werkdruk van 22 bar. Dit maakt deze apparatuur een stuk lichter in zijn gewicht en daarom hoeft de gebruiker minder kracht te zetten voor een goed resultaat. Doordat de high pressure tackers een grotere werkdruk hebben, zijn deze systemen een stuk duurder ten opzichte van de gewone 4-7 bar luchttacker.

High pressure tackers: efficiëntie en technische specificaties

De high pressure tackers zijn, ten opzichte van de andere tackers die Gereedschappelijk biedt, een stuk kleiner en een stuk lichter in gewicht. Hierdoor is dit spijkerpistool inzetbaar in kleinere ruimtes. De high pressure tacker heeft een soepele slang waardoor je nauwelijks beperkt wordt in je bewegingsvrijheid. Ook heeft deze compressor slang een minimaal drukverlies.

Makita high pressure tackers en Tjep high pressure tackers

Gereedschappelijk biedt high pressure tackers van Makita en Tjep. De Makita high pressure tackers hebben een magazijncapaciteit die varieert tussen de 100 en 300. De Tjep high pressure tackers hebben een laadcapaciteit tussen de 36 en 300. Verder hebben alle high pressure tackers een gewicht van ongeveer 2 kg. Hiermee zijn de high pressure tackers tot wel 30% lichter dan 8 bar lage druk tackers.

Hulp of contactgegevens over Gereedschappelijk

WIl jij een high pressure tacker kopen? Of heb je een vraag over de high pressure tackers van Gereedschappelijk? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gereedschappelijk. Wij hebben geschoolde en getrainde medewerkers voor je klaar staan die je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. De klantenservice is ook te bereiken via e-mail ([email protected]) en WhatsApp (06 - 15 22 34 00). Hierbij kunnen wij van Gereedschappelijk jou altijd helpen bij het vinden van de juiste high pressure tacker.