Haftentacker

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Haftentacker

Haftennageltackers worden veelvuldig in gezet voor zink en dakwerken. Vooral de haftennageltackers van Haubold en Paslode zijn erg bekend. Van Paslode voeren wij IM200 Haften en van Haubold RN35A striptacker en de RNC55E rolnagel tacker.Hieronder vindt u een uitleg over tackers en de merken die wij leveren. Wij van gereedschappelijk willen wij namelijk natuurlijk alleen apparaten verkopen die voor u tot volle tevredenheid zullen leiden.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnagel tackers, brads tackers, asfaltnagel tackers, verloren kop tackers, nieten tackers, T nagel tackers, asfaltnagel tacker

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.