Haftentacker

Haftentacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Haftentacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Haftentacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Haftentacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Haftentacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Haftentacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Haftentacker

Haftennageltackers worden veelvuldig in gezet voor zink en dakwerken. Vooral de haftennageltackers van Haubold en Paslode zijn erg bekend. Van Paslode voeren wij IM200 Haften en van Haubold RN35A striptacker en de RNC55E rolnagel tacker.Hieronder vindt u een uitleg over tackers en de merken die wij leveren. Wij van gereedschappelijk willen wij namelijk natuurlijk alleen apparaten verkopen die voor u tot volle tevredenheid zullen leiden.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnagel tackers, brads tackers, asfaltnagel tackers, verloren kop tackers, nieten tackers, T nagel tackers, asfaltnagel tacker

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.

Haftentacker voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een Haftentacker leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte Haftentacker in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

Haftentacker online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je Haftentacker bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de Haftentacker neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.