DA Nagel, verloren kop spijker tacker

DA Nagel, verloren kop spijker tacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke DA Nagel, verloren kop spijker tacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele DA Nagel, verloren kop spijker tacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de DA Nagel, verloren kop spijker tacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide DA Nagel, verloren kop spijker tacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de DA Nagel, verloren kop spijker tacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spijkertacker kopen? DA Nagel of verloren kop spijker tacker kopen bij Gereedschappelijk

Ben je op zoek naar een spijkertacker? Eentje waarmee je je product strak en netjes kunt afwerken, maar die zijn werk wel met volle kracht uitvoert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leveren je de geschikte spijkertackers en DA tackers voor jouw werkzaamheden.

Wat is een tacker?

Tackers zijn machines/pistolen die nieten afschieten in een bepaald materiaal. Door de grote kracht die vrijkomt wanneer de veer ontspant bij het inknijpen van de handgreep, is de bevestiging van de niet erg sterk. De tackers zijn geschikt voor het bevestigen van harde materialen, die niet met de hand kunnen worden bevestigd. Er kunnen nieten worden gebruikt met een pootlengte van 6 tot 14 mm.

DA Nagel, verloren kop spijker tacker

DA Nagel tackers zijn nietmachines die DA nagels gebruiken. Deze tackers worden ook wel verloren kop spijker tackers genoemd, omdat de DA nagel na bevestiging nauwelijks nog te zien is. Dit maakt de DA tacker uitermate geschikt voor het netjes afwerken van producten en materialen. Wij van Gereedschappelijk kunnen je diverse spijkertackers aanbieden, van verschillende merken.

Hitachi spijkertacker kopen bij Gereedschappelijk

Als officieel dealer van de beste gereedschapsmerken, kunnen wij je DA tackers aanbieden van de hoogste kwaliteit. Zo bieden wij tackers aan van Hitachi, Paslode en Senco. De spijkertackers van Hitachi zijn met name geproduceerd met de focus op gebruiksvriendelijkheid. De machines zijn licht in gewicht en de handgreep is bedekt met rubber voor extra gebruikscomfort. Daarnaast is de diepteregeling in te stellen zonder dat hiervoor extra gereedschap nodig is.

Paslode tacker kopen bij Gereedschappelijk

Ben je op zoek naar een sterke en duurzame tacker? Dan is de Paslode nagel tacker misschien meer iets voor jou. Deze werkt met behulp van luchtdruk, waardoor de spijker tacker sterk is en het gebruik van deze tacker goedkoop en milieuvriendelijk.

Senco tacker kopen bij Gereedschappelijk

Tot slot bieden wij je een DA tacker aan van Senco, een spijkertacker die werkt op een accu, maar die net zoveel kracht levert als een tacker die werkt op lucht. Deze machine is iets zwaarder, maar levert je wel alle kracht die je nodig zult hebben tijdens je karwei.

Vragen over jouw DA tacker of DA nagel tacker? Neem contact op met onze klantenservice

Spijkertacker kopen, maar geen idee welke? Heb je nog vragen over jouw DA nagel tacker/verloren kop spijker tacker, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je werkzaamheden of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].