Makita's Cadeauwinkel

Makita's cadeauwinkel

Makita's Cadeauwinkel

Spaar bij onderstaande producten punten en kies een geweldig cadeau. 

Makita heeft gloed nieuwe producten en cadeaus toegevoegd in haar digitale cadeauwinkel. Dat betekent nóg meer Makita voor je geld! Koop een van de deelnemende producten en spaar voor punten! Daar zoek je dan geweldige Makita cadeaus voor uit. De hoogte van de punten hangt af van de machine die je aanschaft.

De actie
Koop in de periode 1 april t/m 30 juni 2024 een actieproduct en kies binnen een jaar na registratie
een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel en krijg deze gratis. Dit geldt op geselecteerde LXT 18 V machines en XGT 40 V Max machines met een adviesprijs boven €199,00 excl. BTW.

Het aantal Cadeaupunten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. BTW en kan oplopen tot 30 Cadeaupunten.  Je krijgt punten toegekend nadat je je ontvangen machine aanmeldt op de actiesite van Makita.

Weten voor welke cadeaus je nog meer kunt sparen? Bekijk het hier.

 

Producten 1-24 van 389

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deelnemende actieproducten kan je vinden op makita.nl/aanbieding. De actie loopt van 1 april 2024 tot en met 30 juni 2024. Je kunt voor je Cadeaupunten je aankopen in deze periode tot en met 31 juli 2024 registreren in de Makita app of op actie.makita.nl. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen. Inwisselen van de Cadeaupunten kan tot 1 jaar na goedkeuring van de registratie.

Actievoorwaarden

 • De aankoopdatum ligt binnen de looptijd van de actie, en dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren.
 • De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Op de dealerlocator van makita.nl kun je zien wie dat zijn. Vragen? Neem vooraf contact op met de Makita Klantenservice (040-2064040) om teleurstellingen achteraf te voorkomen. 
 • Voor bestellingen via de Makita webshop zal het gekozen cadeau direct mee verzonden worden of kan je kiezen voor spaarpunten die worden bijgeschreven op je account.
 • Machines in de outlet van de dealer, zijn uitgesloten van acties.
 • Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een cadeau. Er is dan keuze uit op dat moment in de Cadeauwinkel aanwezige cadeaus.
  • Het aanbod van cadeaus in de MCW kan tijdelijk zijn, in verband met beperkte beschikbaarheid van voorraad. Makita behoudt zich het recht voor om onaangekondigd het assortiment van cadeaus in de MCW te wijzigen. Zodra een gratis artikel uit de MCW verdwijnt kan er geen aanspraak meer op dat specifieke artikel worden gemaakt. Op=op dus. Makita zorgt dat steeds verschillende cadeaus beschikbaar zijn in de MCW, zodat de koper de Makita Cadeaupunten kan inwisselen voor een cadeau.
 • Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).

Let op: niet voldoen aan één of meerdere van deze voorwaarden leidt onverbiddelijk tot afwijzen van je aanvraag.

Makita Cadeaupunten

 • Makita Cadeaupunten kunnen niet omgewisseld worden voor geld noch voor andere producten die niet in de MCW staan.
 • Makita Cadeaupunten zijn niet overdraagbaar aan derden.
 • Makita Cadeaupunten hebben een geldigheid tot 1 jaar na goedkeuring van de registratie. Kopers dienen zelf de vervaldatum in de gaten te houden. Zodra Makita Cadeaupunten vervallen zijn, vervalt ook de mogelijkheid om met die punten cadeaus te bestellen.
 • Het MCP (Makita Cadeaupunten Plan) loopt tot minimaal 30 juni 2025.

Rechten op cadeaus

 • Eenmaal gekozen cadeaus kunnen niet geruild worden. Kleding kan ook niet geruild worden voor een andere kledingmaat.
 • De standaard Makita garantie is van toepassing op de cadeaus, en geldt vanaf de goedkeuringsdatum van de aanvraag. Cadeaus komen niet in aanmerking voor verlengde garantie, en kunnen derhalve niet geregistreerd worden voor verlengde garantie.

Aanvraagprocedure

Registreer je aankoop in de Makita app of op actie.makita.nl. Enkele dagen na goedkeuring van je registratie ontvang je de Cadeaupunten. Kies een cadeau en we sturen het cadeau naar het door jou opgegeven adres.

De volgende gegevens moet je voor de aanvraag verplicht uploaden. Wanneer de gegevens niet compleet of niet juist zijn wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.

 1. Aankoopnota. Daarop moeten het factuur- en modelnummer staan en de naam- en adresgegevens van jezelf én je dealer. De factuurdatum moet liggen tussen 1 april 2024 en 30 juni 2024. In sommige gevallen staat het factuurnummer niet op de factuur. In dat geval moet je ook het betaalbewijs (kassabon) samen met de factuur uploaden in een bestand.
 2. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren.

Volg de invulvelden van de registratie. Alle velden zijn verplicht. Ontbreekt één van de volgende gegevens dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen:

 1. Als je een zakelijke gebruiker bent zijn BTW- en KvK nummer verplicht.
 2. Jouw naam- en adresgegevens en die van je dealer. Die moeten gelijk zijn aan de gegevens op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 3. Factuur- of bonnummer.
 4. Model- of typenummer. Dat moet gelijk zijn aan het model- of typenummer op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 5. Serienummer zoals op het typeplaatje van de machine staat. Een afbeelding van het serienummer op de sticker van de verpakking wordt niet geaccepteerd.
 6. Een afbeelding van het typeplaatje met serienummer dient geüpload te worden.

Let op: pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen, pro-forma facturen of bankafschriften worden niet geaccepteerd. Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen als je de gevraagde informatie niet compleet of onjuist met ons deelt.

Je aanvraag voor de actieregistratie wordt ook meteen gebruikt voor verlenging van je machinegarantie naar 3 jaar. Na goedkeuring van je registratie wordt de verlengde garantie automatisch toegepast. Je vindt de garantieregistratie terug in je account.

Wat is verder nog van belang?

 1. Wanneer een actiemachine wordt geretourneerd aan de dealer, dan vervalt het recht op het cadeau. Eventueel reeds toegezonden cadeaus dienen geretourneerd te worden aan Makita Nederland B.V. Park Forum 1101, 5657 HK EINDHOVEN. Eventueel bijgeschreven Cadeaupunten worden weer afgetrokken van je saldo.
 2. Het cadeau zal binnen 4 weken na datum van goedgekeurde registratie worden verzonden.
 3. Bij gegrond vermoeden van misbruik van een actie, kan Makita besluiten dat je in de toekomst niet meer mee kunt doen aan Makita acties.
 4. Je gaat automatisch akkoord met de algemene actievoorwaarden en hebt kennisgenomen van ons privacy beleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe we verantwoord omgaan met je persoonsgegevens.
 5. Inwoners van alle landen in de EU kunnen deelnemen aan acties mits is voldaan aan de in artikel 2 genoemde actievoorwaarden. Cadeaus worden verstuurd naar hun adres. Ingeval van reparaties dienen die aangeboden te worden bij de verkopende dealer.