Makita Accu's en Laders

Makita accu's en laders kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Makita accu's en laders uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Makita accu's en laders, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Makita accu's en laders het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Makita accu's en laders.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Makita accu's en laders en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 32

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Makita accu kopen bij Gereedschappelijk?

Makita is in Nederland de marktleider op het gebied van professioneel gereedschap voor bouw en industrie. Dit komt voornamelijk door hun extreem betrouwbare accu gereedschap. Wij zijn daarom ook al jaren een vertrouwde Makita dealer. Om de kwaliteit te leveren die professionals van Makita verwachten, maakt Makita accu’s die deze kwaliteit garanderen. Om van deze kwaliteit gebruik te maken, is het belangrijk om een accu uit te zoeken die goed past bij jouw werkstijl. Bedenk daarbij dat voltage een van de belangrijkste eigenschappen is van de juiste accu.

Makita 18V accu, Makita 14.4V accu of Makita 10.8V accu kopen?

Makita accu’s zijn in veel verschillende voltages te verkrijgen en alle voltages hebben zo hun voordelen. Met de Makita 18V accu kan je over het algemeen langer werken dan met lagere voltages, helaas is deze accu wel zwaarder en groter dan de lager voltage modellen. Een Makita 14.4V accu is een tussenmaat, niet al te groot, maar ook niet met de volledige kracht van de Makita 18V accu. Wil je toch een compacte en lichte accu dan is de Makita 10.8V accu het juiste model. Deze accu levert iets minder kracht, maar ondanks dat zal deze accu voldoende zijn voor een groot deel van je werkzaamheden. Tegenwoordig is de kracht van de Makita 10.8V accu steeds meer vergelijkbaar met een Makita 14.4V accu, hierdoor is Makita steeds meer bezig met het produceren van 10.4V varianten.

Ampère

Naast het voltage is de accucapaciteit ook erg belangrijk, deze wordt vaak in ampère uur aangegeven. Bij een hoog ampère uur zal de accu langer mee kunnen dan bij een laag ampère uur. Bij een laag ampère uur zal de accu daarentegen wel veel lichter zijn dan een hoog ampère accu. Dus kijk bij het zoeken naar een nieuwe Makita accu, naar het voltage en ampère uur, want hiermee kan je de beste combinatie vinden voor licht en kort werk of voor het lange zware werk.

Makita acculader

Ook bij acculaders levert Makita kwaliteit. Een Makita acculader is voorzien van Active 3 Controls, met dit systeem worden laadspanning, laadstroom en temperatuur tijdens het laden in de gaten gehouden. Afhankelijk van deze waardes blaast de lader lucht in de accu’s om te zorgen dat de temperatuur van de Makita accu niet te hoog wordt. Dit versnelt het laadproces en verlengt de levensduur van de accu. De Active 3 controls zitten in alle acculaders voor alle verschillende spanningen waarin Makita accu’s beschikbaar zijn. Dus met welke spanning je ook werkt, er is altijd een geschikte acculader.

Advies over een Makita accu of Makita Acculader?

Ben jij op zoek naar de juist accu voor je machine en weet je niet wat het beste bij jouw werkstijl past? Of weet je al wat je wil, maar heb je nog vragen over het product? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op nummer 053-850424 of via de email op [email protected].