Hitachi Accu's en Laders

Hitachi Accu's en Laders

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 43

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hitachi accu’s en laders voor snoerloos gereedschap

In het assortiment van Gereedschappelijk vind je ook een breed assortiment van Hitachi machines, waaronder accu gereedschap. De accu’s voor dit Hitachi gereedschap zijn ook los leverbaar van het originele pakket. Gereedschappelijk levert op dit gebied verschillende soorten Hitachi accu’s en Hitachi acculaders. Deze zijn te gebruiken voor het Hitachi snoerloze gereedschap. Zo bieden wij de accu voor de Hitachi accu boormachine, voor de Hitachi accu schroefmachine en overig Hitachi accu gereedschap. Deze Hitachi accu set bestaat uit 3 soorten Hitachi accu’s, elk verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit zijn de Nikkel Cadmium (NiCd) accu, de Nikkel Metal Hybride (NiMH) accu en de Lithium-ion (Li-ion) accu. Ook bieden wij Hitachi acculaders die geschikt zijn voor de verschillende Hitachi accu’s. De multifunctionele Hitachi laders zijn te gebruiken voor alle drie de Hitachi accu’s.

Soorten Hitachi accu’s

NiCd accu’s
De Hitachi NiCd accu’s zijn te verkrijgen in elektrische spanningen van 9.6v, 12v, 14.4v, 18v en 24v. De bijkomende amperages zijn te verkrijgen in 1.4Ah, 2.0Ah en 2.4Ah. De NiCd Hitachi accu’s en laders zijn te gebruiken op al het Hitachi accu gereedschap met dezelfde elektrische spanning. Met de NiCd lader en de multifunctionele Hitachi lader kan je de NiCd accu opladen.

NiMH accu’s
De Hitachi NiMH accu’s zijn te verkrijgen in elektrische spanningen van 9.6v, 12v, 14.4v, 18v en 24v. De bijkomende amperages zijn te verkrijgen in 2.6Ah, 3.0Ah en 3.3Ah. De NiMH Hitachi accu’s en laders zijn te gebruiken op Hitachi accu gereedschap met dezelfde elektrische spanning. Met de NiMH lader en de multifunctionele Hitachi lader kan je de NiMH accu opladen.

Li-ion accu’s
De Hitachi Li-ion accu’s zijn te verkrijgen in elektrische spanningen van 3.6v, 10.8v, 14.4v, 18v en 25.2v. De bijkomende amperages zijn te verkrijgen in 1.5Ah en 3.0Ah. De Li-ion Hitachi accu’s en laders zijn te gebruiken op Hitachi accu gereedschap met dezelfde elektrische spanning. Met de Li-ion lader en de multifunctionele Hitachi lader kan je de Li-ion accu opladen.

Schuif en steek accu’s

Alle Hitachi accu’s zijn uitwisselbaar met Hitachi accu gereedschap van dezelfde elektrische spanning. De meeste Hitachi accu gereedschappen maken gebruik van een steek (click) Hitachi acculader. De Hitachi accu van 14.4 volt is ook te verkrijgen in een schuifmodel. Deze zijn, echter, niet uitwisselbaar met alle Hitachi producten met een elektrische spanning van 14.4 volt. Voor de accu’s met een andere voltage geldt wel altijd het gebruikelijke steek (click) systeem.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Hitachi accu’s en laders

Mocht je vragen hebben over Hitachi accu’s en laders of mocht er iets niet naar wens zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice van Gereedschappelijk, waar geschoolde en getrainde medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. Ook kun je mailen (info@catapult24.com) en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00).