HiKOKI Accu's en Laders

HiKOKI accu's en laders kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke HiKOKI accu's en laders uit voorraad leverbaar.
  • Professionele HiKOKI accu's en laders, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de HiKOKI accu's en laders het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide HiKOKI accu's en laders.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de HiKOKI accu's en laders en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
Bekijk direct ons grote aanbod Hikoki accu's en laders.

 

Producten 1-24 van 34

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

HiKOKI Accu's en HiKOKI Acculaders

Wij leveren de originele accu's, batterijen en acculaders van HiKOKI, voor het HiKOKI snoerloze accu gereedschap.
Er zijn 3 soorten accus in meerdere varianten. Wij hebben de NiCd accu (Nikkel Cadmium), de NIMH accu (Nikkel Metal Hybride) en de Li-ion accu (lithium-Ion).

De NiCD accus zijn leverbaar in 9.6 Volt, 12 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 24 Volt, met Amperages van 1.4Ah, 2.0Ah en soms nog 2.4Ah.

De NiMH accus zijn te verkrijgen in 9.6 Volt, 12 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 24 Volt in de Amperages van 2.6Ah, 3.0Ah en soms 3.3Ah.

De Li-ion accus zijn te verkrijgen in 3.6 Volt, 10.8 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 25.2 Volt in de Amperages van 1.5Ah en 3.0Ah.

Alle accu's van HiKOKI zijn uitwisselbaar met het accu gereedschap van hetzelfde voltage (behalve de 14.4 Volt slide accu's).

HiKOKI acculaders zijn er in verschillende varianten elk geschikt voor een soort accu of multifunctioneel, deze kunnen dan de NICd, de NiMH en de Li-ion accu opladen.

HiKOKI Accu en Laders voor professioneel gebruik en geschikt voor accu gereedschap

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken, onder andere mogen wij als officiële dealer HiKOKI Accu's en Laders leveren voor zeer scherpe prijzen. Veel van ons HiKOKI accu gereedschap hebben we op voorraad, dus daarom vaak direct te leveren. De best verkochte HiKOKI Accu's en Laders in deze categorie bekijk je direct op onze site. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je meer informatie nodig? Je kunt altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

HiKOKI Accu's en Laders online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de HiKOKI Accu en Laders neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. We helpen je graag met al je accu gereedschap vragen. Op onze contactpagina staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, en kun je zien over de diverse betaalmethodes waar je gebruik van kunt maken. We helpen je graag verder!

 

hikoki 18v
universele acculader boormachine
hikoki accu set
accu's
accu booster kopen
gereedschap accu