HiKOKI accu's en laders kopen bij Gereedschappelijk

 • Bijna elke HiKOKI accu's en laders uit voorraad leverbaar.
 • Professionele HiKOKI accu's en laders, zo wordt elke klus eenvoudig.
 • Gereedschappelijk heeft van de HiKOKI accu's en laders het grootste assortiment.
 • Van instap tot de meest uitgebreide HiKOKI accu's en laders.
 • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
 • Natuurlijk met volledige garantie en service.
 • Het assortiment van de HiKOKI accu's en laders en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

HiKOKI Accu's en Laders

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 43

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 43

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

HiKOKI Accu's en HiKOKI Acculaders

Wij leveren de originele accu's, batterijen en acculaders van HiKOKI, voor het HiKOKI snoerloze gereedschap.
Er zijn 3 soorten accus in meerdere varianten. Wij hebben de NiCd accu (Nikkel Cadmium), de NIMH accu (Nikkel Metal Hybride) en de Li-ion accu (lithium-Ion).

De NiCD accus zijn leverbaar in 9.6 Volt, 12 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 24 Volt, met Amperages van 1.4Ah, 2.0Ah en soms nog 2.4Ah.

De NiMH accus zijn te verkrijgen in 9.6 Volt, 12 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 24 Volt in de Amperages van 2.6Ah, 3.0Ah en soms 3.3Ah.

De Li-ion accus zijn te verkrijgen in 3.6 Volt, 10.8 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 25.2 Volt in de Amperages van 1.5Ah en 3.0Ah.

Alle accu's van HiKOKI zijn uitwisselbaar met het accu gereedschap van hetzelfde voltage (behalve de 14.4 Volt slide accu's).

HiKOKI acculaders zijn er in verschillende varianten elk geschikt voor een soort accu of multifunctioneel, deze kunnen dan de NICd, de NiMH en de Li-ion accu opladen.

HiKOKI Accu's en Laders voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een HiKOKI Accu's en Laders leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte HiKOKI Accu's en Laders in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

HiKOKI Accu's en Laders online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je HiKOKI Accu's en Laders bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de HiKOKI Accu's en Laders neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.