7.2 V Accuboormachine

7.2 V Accuboormachine kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke 7.2 V Accuboormachine uit voorraad leverbaar.
  • Professionele 7.2 V Accuboormachine, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de 7.2 V Accuboormachine het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide 7.2 V Accuboormachine.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de 7.2 V Accuboormachine en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

7,2 Volt Accu Boormachine

Wat heb je nodig?

Accuboormachines die werken op 7.2 Volt, zijn zeer geschikt voor het fijnere werk. Bijvoorbeeld voor apparatenbouwers zijn 7,2V accuboormachines zeer geschikt, kleine accuboormachines zoals deze, hebben niet erg veel kracht, maar voor modelbouwers is dat vaak juist zeer gewenst, omdat er dan minder kans is op schade aan het werkstuk door te hard aandraaien. Bovendien zijn 7.2 Volt accuboormachines erg handzaam en dus makkelijk zeer geschikt om tussen kleine ruimten te kunnen werken. De mogelijkheid bij veel van deze lichte machines om de body te knikken, helpt hier ook zeker bij.

Alle A-merken, ruime keuze

Bij Gereedschappelijk heb je ruime keuze in alle A-merken. Heb je eenmaal een merk van je voorkeur dan kun je ervoor kiezen een 'kale' accu-boormachine of accu schroefboormachine aan te schaffen die past op je eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen. Vuistregel hierbij is dat een 7,2 Volt accu alleen onder een 7,2 Volt machine past. Een 7,2 Volt of 10,8 Volt accu gaat eenvoudigweg niet passen op andere Voltages.

Wil je hulp of advies?

De keuze is reuze in de wereld van accu boormachines. Daarmee kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen je dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste accu boormachines, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van jouw favoriete merk!

Stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon.

Accuboormachine

Een accuboormachine is een boormachine die, in tegenstelling tot de gesnoerde variant zijn energie uit een accu, ook wel oplaadbare batterij, krijgt. Het grote voordeel van accuboormachines is dat ze niet afhankelijk zijn het al dan niet binnen handbereik hebben van een stopcontact, zodat een accuboormachine, mits opgeladen, altijd en overal gebruikt kan worden.

Handzaam

Accuboormachines zijn over het algemeen zeer licht en relatief klein. Dit betekent dus dat een accuboormachine erg makkelijk in het gebruik is. Daarnaast zorgt dit handzame formaat ervoor dat de accuboormachine altijd gemakkelijk kan worden meegenomen.

Voltages

Wij leveren accuboormachines die werken op voltages van 3.6V tot 36V. De 7.2V machines zijn zeer geschikt voor heel precies werk zoals het in elkaar zetten, of uit elkaar halen van apparaten en het boren van zeer kleine en precieze gaten. De modellen die werken met hogere voltages zijn meer geschikt voor het lompere werk, het echte boren en het stevige schroeven, bijvoorbeeld in de bouw zijn 36V modellen erg gewild.

Voor- en Nadelen

Ik heb zojuist al een aantal voordelen van accuboor/schroefmachines genoemt, helaas kennen zelfs accuboormachines niet alleen voordelen.
Belangrijkste voordeel van accuboormachines is dat ze niet direct afhankelijk zijn van externe energiebronnen. Helaas betekent dit ook wel dat u de energie altijd met u mee moet dragen. Dat betekent dat de accu's niet te zwaar uitgevoerd mogen worden en dus de kracht van een normale boormachine zullen missen. Voor het zwaardere boren, bijvoorbeeld wanneer je staal of steen wil boren raden wij een normale boormachine aan. een andere groot nadeel van het gebruik van accu' s is het feit dat ze leeg kunnen raken. Om dit probleem op te lossen kun je ofwel overwegen een normale boormachine op netstroom te kopen, of te zorgen dat je altijd een volledig opgeladen reserveaccu bij de hand hebt.

Accu's

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accuboormachine.

Merken

Wij leveren alleen accuboorsystemen van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Makita, HitachiDeWALT, Bosch, Metabo en vele andere A-merken.

7.2 V Accuboormachine voor professioneel gebruik

Gereedschappelijk is dealer van de verschillende merken die een 7.2 V Accuboormachine leveren en heeft er veel op voorraad. De best verkochte 7.2 V Accuboormachine in deze categorie vind je op onze site, anders kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je kunnen adviseren.

7.2 V Accuboormachine online kopen

Doordat Gereedschappelijk dealer is van alle geleverde producten, worden wij steeds op de hoogte gehouden van laatste de innovaties en productkennis door trainingen. Bestel je je 7.2 V Accuboormachine bij Gereedschappelijk dan profiteer je dus ook meteen van de snelle levering en de grote variatie maar ook van de deskundigheid van onze vakmannen. Bekijk het hele assortiment op Gereedschappelijk.

Heb je vragen of advies nodig voor het gebruik van de 7.2 V Accuboormachine neem dan contact op met de Gereedschappelijk klantenservice. Daar staat ons telefoonnummer, mailadres, whatsapp en chat, zij helpen je graag verder.