14.4 V Accuboormachine

14.4V accuboormachine kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke 14.4V accuboormachine uit voorraad leverbaar.
  • Professionele 14.4V accuboormachine, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de 14.4V accuboormachine het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide 14.4V accuboormachine.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de 14.4V accuboormachine en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

14,4 Volt Accu Boormachine

Wat heb je nodig?

Accuboormachines die werken op 14.4 Volt, zijn zeer geschikt voor lichte tot middelzware bouw-werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor timmermannen en kozijnenstellers zijn 14,4V accuboormachines zeer geschikt, middelzware accuboormachines zoals deze, hebben minder kracht dan de echt grote wattage machines en gesnoerde versies, maar voor bijvoorbeeld afbouw, houtbouw en allround tmmerwerkzaamheden is de kracht van 14,4 Volt in combinatie met beduidend minder gewicht van doorslag gevend belang. Bovendien zijn 14.4 Volt accuboormachines (met als toppers in zuinigheid en gewicht de borstelloze varianten) lekker handzaam en dus zeer geschikt om te gebruiken in de kozijnenbouw, bij het trappenstellen, bouw uitzetten en andere allround timmerwerkzaamheden. Zo bent u nooit meer afhankelijk van een stopcontact met onze geweldige accuboormachines. Onmisbaar dus op de bouwplaats.

Alle A-merken, ruime keuze

Bij Gereedschappelijk heb je ruime keuze in alle A-merken. Heb je eenmaal een merk van je voorkeur dan kun je ervoor kiezen een 'kale' accu-boormachine of accu schroefboormachine aan te schaffen die past op je eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen. Vuistregel hierbij is dat een 18 Volt accu alleen onder een 18 Volt machine past. Een 14,4 Volt of 10,8 Volt accu gaat eenvoudigweg niet passen op andere Voltages zoals 7,2 Volt.

Accuboormachine

Een accuboormachine is een boormachine die zijn energie uit een accu, ook wel oplaadbare batterij, krijgt. Het grote voordeel van accuboormachines is dat ze niet afhankelijk zijn van gefixeerde energiebronnen, zodat een accuboormachine, mits opgeladen, altijd en overal gebruikt kan worden.

Handzaam

Accuboormachines zijn over het algemeen zeer licht en relatief klein. Dit betekent dus dat een accuboormachine erg makkelijk in het gebruik is. Daarnaast zorgt dit handzame formaat ervoor dat de accuboormachine altijd gemakkelijk kan worden meegenomen.

Voltages

Wij leveren accuboormachines die werken op voltages van 3.6V tot 36V. De 10.8V machines zijn zeer geschikt voor interieur-, keuken-, en standbouw. De modellen die werken met hogere voltages zijn meer geschikt voor het ruigere werk, het echte boren en seriematig schroeven, bijvoorbeeld in de ruwbouw zijn 36V en zelfs 54V modellen erg gewild.

Voor- en Nadelen

We hebben al een aantal voordelen van accuboor/schroefmachines de revue laten passeren, helaas kennen zelfs accuboormachines niet alleen voordelen. Belangrijkste voordeel van accuboormachines is dat ze niet direct afhankelijk zijn van externe energiebronnen. Helaas betekent dit ook wel dat je de energie altijd mee moet nemen. De accu’s mogen daarom niet te zwaar uitgevoerd worden en zullen hierdoor de kracht van een normale boormachine niet kunnen evenaren. Voor het zwaardere boren, bijvoorbeeld wanneer je staal of steen wil boren raden wij een normale boormachine aan of een machine met 18, 36 of 54 Volt. een andere groot nadeel van het gebruik van accu' s is het feit dat ze leeg kunnen raken. Om dit probleem op te lossen kun je ofwel overwegen een normale boormachine op netstroom te kopen, of te zorgen dat je altijd een volledig opgeladen reserve-accu bij de hand hebt (en een lader zodat je kunt doorwisselen).

Accu's

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt je altijd door blijven werken met je accuboormachine. Gelukkig zijn de accu's van tegenwoordig zo goed dat u makkelijk een hele dag door kan op 1 accu.

Merken

Wij leveren alleen accuboorsystemen van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals:

 

Wil je hulp of advies?

De keuze is reuze in de wereld van 14,4 Volt accu boormachines. Daarmee kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen je dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste accu boormachines, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van jouw favoriete merk!

Stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon.