Slijpmachine accessoires

Producten 1-24 van 59

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Makita slijpmachine accessoires

In deze categorie kun je vele verschillende Makita accessoires voor Makita slijpmachines vinden. De producten in deze categorie hebben verschillende functies, sommige producten zijn gericht op de veiligheid van de gebruiker, andere voorkomen slijtage of bevorderen het gebruiksgemak van je Makita slijpmachine


Makita beschermkappen en Makita afzuigkappen

Bij gereedschappelijk vind je een groot assortiment aan Makita beschermkappen in verschillende soorten en maten, geschikt voor een divers arsenaal aan slijpmachines. Beschermkappen voorkomen dat de vonken tijdens het slijpen overal heen vliegen. Naast de verkoop van Makita beschermkappen, verkopen wij ook Makita afzuigkappen voor het slijpen. Deze afzuigkappen vangen al het vuil op dat vrijkomt tijdens het slijpen, dit betekent dat er niet veel opgeruimd hoeft te worden na jouw slijpklus. 


Makita afstandsringen, Makita binnenflenzen en Makita sluitmoeren

Gereedschappelijk verkoopt ook cruciale onderdelen voor een slijpmachine zoals, Makita afstandsringen, Makita binnenflenzen en Makita sluitmoeren. De binnenflens zorgt ervoor dat de slijpschijf niet constant tegen het motorhuis van de Makita slijpmachine aan draait en de sluitmoer zorgt ervoor dat de slijpschijf niet van de as vliegt tijdens het slijpen. We hebben Makita binnenflenzen en sluitmoeren in verschillende maten, voor veel verschillende machines. Daarnaast hebben we ook Makita afstandsringen, denk hierbij aan een Makita afstandring 3mm of Makita afstandring 6mm. Deze Makita afstandringen zijn geschikt om het asgat kleiner te maken, zodat de schijf goed op je Makita slijpmachine past. 


Anti-vibratie Makita handgrepen en Makita handgrepen

Makita heeft twee verschillende soorten handgrepen, namelijk de anti-vibratie Makita handgrepen en de ‘normale’ Makita handgrepen in verschillende schroefdraad maten, zoals M8, M12 en M14. De Makita anti-vibratie handgrepen reduceren de trillingen van de machine tijdens het slijpen en maken het gemakkelijker om met een vaste hand te slijpen, hetgeen resulteert in kwalitatief hoogstaand slijpwerk. 


Makita spantang

Wij verkopen ook Makita spantangen voor het vastspannen van de schijf/frees, zodat er geen speling is waardoor je secuur kunt slijpen/frezen.


Hulp nodig bij het uitzoeken van je Makita accessoires

Gereedschappelijk heeft op het gebied van Makita accessoires en Makita verbruiksartikelen een zeer groot assortiment aan producten. Aangezien wij een officiële online dealer van Makita zijn, kunnen wij alle Makita accessoires verkopen. Heb je vragen over Makita accessoires dan kun je ons bellen op 053 - 850 84 24, je krijgt dan een van de productspecialisten van Gereedschappelijk aan de lijn die je overal mee kan helpen! 

Doordeweeks zijn wij overdag bereikbaar en staan we jou graag te woord om jouw vragen te beantwoorden of deskundig advies te geven over bepaalde producten. Je kunt ook met ons mailen via [email protected], WhatsAppen via 06 - 15 22 34 00 of chatten via de website. Zo kunnen wij jou helpen om de ideale Makita accessoires voor jouw klus te vinden.