Schroefmachine accessoires

Producten 1-24 van 143

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Makita schroefmachine accessoires

Makita schroefmachines zijn voor een echte vakman als jij natuurlijk onmisbaar. Het scheelt je een hoop tijd als je niet met de hand al die schroeven erin hoeft te draaien. Maar er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan aan je Makita schroefmachine en het zou niet handig zijn als je dan meteen een hele nieuwe Makita schroefmachine moet kopen. Gelukkig is dat niet het geval! De meeste kleine onderdelen zijn makkelijk te vervangen. Op bij Gereedschappelijk kun je bijna alles vinden wat met je Makita schroefmachine te maken heeft. Niet alleen vervangende onderdelen, maar ook handige tools om het schroeven nog makkelijker te maken. Geïnteresseerd? Lees dan even verder!


Makita bithouder

Een Makita bithouder is, zoals de naam al aangeeft, een houder voor een bit. De bit is het deel van de schroefmachine dat daadwerkelijk in contact staat met de schroef. Er zijn bits in alle soorten en maten. Dat is ook wel nodig, omdat er erg veel verschillende schroeven zijn. Niet alleen verschillen de punten van de bits van vorm, maar ook het deel waar de bithouder in gaat kan verschillende vormen hebben. Hierdoor kan het dus voorkomen dat je bit niet op je bithouder past. Gelukkig zijn bithouders ook makkelijk te verwisselen. Gereedschappelijk heeft een breed assortiment aan bithouders, zodat jouw bits altijd goed op je Makita schroefmachine bevestigd kunnen worden.


Makita dopsleutel of Makita pijpsleutel

Een dop- of pijpsleutel is een soort bit in de vorm van een pijp. Met deze handige tool kun je gemakkelijk moeren strak aandraaien. Dit onderdeel zet je gewoon in je bithouder en dan ben je er helemaal klaar voor, ideaal! Ook Makita pijpsleutels zijn er in verschillende afmetingen, omdat er ook veel verschillende soorten moeren zijn. Neem eens een kijkje bij de Makita dopsleutels!


Makita indicatiehuls

Een indicatiehuls is een heel handig, multifunctioneel schroefhulpje. Dit felgekleurde plastic hulsje plaats je op je Makita schroefmachine. Makita indicatiehulzen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en roze. Niet alleen beschermt hij tegen onnodige schade, maar de kleur maakt jouw Makita machine een stuk makkelijker herkenbaar. Stel dat er meerdere exemplaren van dezelfde machine voor dezelfde klus gebruikt worden, dan kan er op deze manier gemakkelijk onderscheid gemaakt worden tussen machines. Super handig!


Comfortabel schroeven met Makita

Naast Makita dopsleutels, Makita pijpsleutels en Makita indicatiehulzen zijn er nog veel meer handige accessoires van Makita verkrijgbaar die kunnen helpen bij het schroeven. Gereedschappelijk verkoopt onder andere ook Makita neusstukken, Makita hoekadapters, Makita zijhandgrepen en een holster voor je Makita schroefmachine. Al deze producten zijn speciaal ontworpen om het schroeven zo makkelijk mogelijk te maken. Ze zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Absoluut de moeite waard dus!


Hulp nodig?

Weet je niet welke accessoire het meest geschikt voor jou is? De experts van Gereedschappelijk staan voor je klaar om je te helpen bij het zoeken naar de juiste accessoire voor jouw klus! Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken via e-mail, Facebook en WhatsApp, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen: 053-8508424.