Accessoires diverse machines

Producten 1-24 van 73

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accessoires voor diverse Makita machines

Heb je alle categorieën al afgestruind en heb je nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Dikke kans dat het dan op deze pagina staat! Op deze pagina staan verschillende accessoires voor verschillende machines. Je kan hier onder andere accessoires voor een diamantboor en accessoires voor een mortelmenger of verfmenger vinden. Benieuwd geworden? Lees dan vooral even door!


Makita diamantboor accessoires

Een Makita diamantboor is een boor speciaal voor harde gesteentes. Het probleem met dit soort harde materialen is dat je er met een normale boor niet doorheen komt. Het materiaal waarin je probeert te boren, is dan harder dan de boor zelf. Hierdoor kan je boor beschadigd raken, terwijl er op het te boren materiaal geen krasje te zien is. Makita diamantboren zijn voorzien van diamant, het hardste materiaal dat er bestaat. Hiermee kom je gegarandeerd door die harde gesteentes heen. Dit is dus niet zomaar een boor en hij moet dan ook met beleid behandeld worden. Om hierbij te helpen biedt Gereedschappelijk allerlei handige accessoires aan. Hieronder een paar voorbeelden:


Makita diamantboor adapter

Deze adapter zorgt ervoor dat je je Makita diamantboor ook in combinatie met een andere Makita diamantboormachine, of zelfs een diamantboormachine van een ander merk kunt gebruiken. Dit is erg handig, want zowel een diamantboor als een diamantboormachine zijn niet goedkoop. Het is dus fijn als je je diamantboor en je diamantboormachine op deze manier multi-inzetbaar kan maken.


Makita diamantboorstandaard

Een Makita diamantboorstandaard helpt je bij het boren van perfect haakse gaatjes. Je bevestigt de boormachine aan de houder die je vervolgens met de hendels naar beneden kan draaien. Niet alleen boor je hierdoor een stuk rechter, maar je hoeft ook niet meer zelf de benodigde kracht op de boormachine uit te oefenen. Het boren wordt er dus een stuk gemakkelijker door!

 

Makita diamantboor handgreep

Een Makita handgreep is een soort handvat dat je kunt bevestigen aan je Makita machine. Door toevoeging van een Makita handgreep kan je je machine op een betere manier vasthouden en op een andere manier kracht zetten. Dit is voor jezelf fijner en is soms ook nog eens ergonomischer!


Makita mengbladen en Makita menggardes en accessoires

Mortelmengers en verfmengers zijn allebei machines die industriële mengsels moeten mengen. Bijvoorbeeld bij mortel of verf wil je natuurlijk dat het goed gemengd is. Wanneer dat niet het geval is, kan het zijn dat je klontjes krijgt of in het geval van verf kleurverschillen. Om ervoor te zorgen dat deze machines optimaal hun werk kunnen doen, biedt Gereedschappelijk onder andere een brede keuze uit verschillende Makita mengbladen en Makita menggardes. Welk mengsel je dan ook wilt mengen, er is altijd wel een geschikt product voor!


Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op! De experts van Gereedschappelijk staan voor je klaar om je te helpen bij elk probleem! Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Je kan ons bereiken via e-mail, Facebook en WhatsApp, maar je kan ons natuurlijk ook bellen via 053 - 850 84 24.