Werken bij Gereedschappelijk

Werken bij Gereedschappelijk in Enschede (NL) is werken in een dynamische en snelgroeiende e-commerce onderneming. Wij houden ons sinds 2008 actief bezig met de online verkoop van professioneel gereedschap en aanverwante artikelen. Gereedschappelijk richt zich als pure online speler en onderdeel van de Dozon Groep op zzp-ers en lokale ondernemers die werkzaam zijn in de bouw en industrie. Ook de vervente klusser weet ons te vinden en onze deskundigheid en service zeer te waarderen. We behoren tot de top van de Benelux!

Vanuit Enschede werken wij met 7 gedreven collega’s. Bij ons heerst een informele werksfeer en we schuwen een (goeie) grap niet. Om de concurrentie bij te benen of, liever nog, een stap voor te blijven, zijn wij geregeld op zoek naar verkoop-, customer service en marketing professionals. Staat je droombaan er niet tussen, maar lijkt het je geweldig om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je open sollicitatie naar [email protected] Dan nemen we contact met je op.

 

Open vacature(s):

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s) die wij graag met een nieuwe topper willen invullen: 

 

Commercieel medewerker binnendienst

Om de concurrentie bij te benen of, liever nog, een stap voor te blijven, zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst voor 32 tot 40 uur per week.

Heb jij al werkervaring en ben jij klantgericht en commercieel ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze functie perfect voor jou! Jij bent samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je geeft zowel telefonisch als per e-mail advies aan klanten en je beantwoordt vragen. Daarnaast zorg je ervoor dat het orderproces goed verloopt.

Je brengt mee:
• Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding
• Enige ervaring in een commerciële functie
• Affiniteit met onze producten
• Je bent een spontaan, gezellig en beschikt over een goede dosis zelfvertrouwen
• Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar

Wat bieden wij?
• Een jaarcontract voor 32-40 uur per week. Doe je het goed en hebben we je talent gezien? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan.
• Marktconform salaris passend bij je ervaring en de functie
• Op basis van een fulltime werkweek heb je 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op jaarbasis. Heb je liever wat meer salaris? Dan ruil je je ATV dagen in voor meer salaris.
• Een goede pensioenregeling
• Je krijgt alle ruimte om te leren en te groeien en staan we altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Ja, ik wil deze baan!
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Thomas Morssink van tweeaconnect via [email protected] Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je Thomas bereiken via telefoonnummer 06-51339014.