TJEP Blaaspistool gebogen pijp - 106287

van 
28,54
 voor
18,85 22,81
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
106287

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

TJEP Blaaspistool gebogen pijp - 106287

TJEP Blaaspistool gebogen pijp - 106287

Blaaspistool van hoge kwaliteit!

Het TJEP Blaaspistool met gebogen pijp is een blaaspistool van hoge kwaliteit dat onmisbaar is voor iedere professionele vakman. Dit blaaspistool is ontworpen om stof en vuil eenvoudig weg te blazen, waardoor je altijd kunt werken in een schone en veilige omgeving.

Tjep is een gerenommeerd Deens merk dat al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het produceren van bevestigingsartikelen van topkwaliteit. Hun producten staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met het TJEP blaaspistool weet je dus dat je kiest voor een product van hoogwaardige kwaliteit.

Dankzij de gebogen pijp van dit blaaspistool kun je zelfs op moeilijk bereikbare plekken stof en vuil wegblazen. Of je nu werkt in de bouw, de industrie of in de automotive sector, dit blaaspistool zal je helpen om snel en efficiënt te werken.

Investeer in kwaliteit en kies voor het TJEP Blaaspistool met gebogen pijp. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de kracht van dit hoogwaardige blaaspistool.

Merkinformatie

Tjep is oorspronkelijk een Deens bedrijf dat diverse bevestigingsartikelen maakt voor de professionele vakman. Inmiddels heeft Tjep al meer dan 45 jaar ervaring en staat het bekend als een merk met een hoge standaard. Gereedschappelijk biedt een breed assortiment aan bevestigingsartikelen van Tjep, zowel tackers en compressors als nagels, nieten en gaspatronen. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine. Meer blaaspistolen zijn er te vinden bij overige toebehoren, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten tackers aan. De verbruiksmaetrialen van Tjep passen ook in Paslode, Haubold, Prebena, DeWalt, Makita en Haubold.

Meer Informatie
EAN Code5702551062876
SKU106287