Rubi Troffel PFM53 met Houten Handgreep 38211

van 
21,40
 voor
16,80 20,33
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
38211

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Troffel PFM53 met Houten Handgreep 38211

Rubi Troffel PFM53 met Houten Handgreep 38211

Rubi troffel voor professioneel gebruik!!

Productinformatie

De baksteen troffel is, zonder twijfel, een essentieel hulpmiddel voor professionals in de bouw. Het wordt vooral gebruikt voor het mengen materialen en toe te passen op een troffel of direct op het oppervlak.

Binnen het brede assortiment van baksteen troffels, RUBI heeft ook een assortiment aan baksteen troffels met roestvrij stalen platen, in het bijzonder aan te raden om te gebruiken bij het interieur van hoeken en bochten.

De roestvrij stalen plaat is voorzien van een speciale 90º vouw om af hoeken.

De RUBIFLEX PFM53 baksteen troffels met bi-material handgrepen zijn het resultaat van de voortdurende werkzaamheden en geavanceerde technologisch onderzoek naar een product van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Door het toepassen van de nieuwste technologieën kan RUBI professionals in de bouw een assortiment van baksteen troffels met de beste garanties van kwaliteit aan te bieden.

De houten handgreep op de PFM53 baksteen troffel is gemaakt van gelakt beukenhout en voorzien van een speciale witte nylon klem raken zonder vlekken, en een getande vernikkelde huls aan de gehechtheid aan de handgreep te versterken.

De PFP53 baksteen spaan met een houten handgreep heeft een massief en niet-afneembare bevestiging tussen de handgreep en de schacht.

RUBI streeft naar kwaliteit. Al onze producten en gereedschappen worden onderworpen aan strenge kwaliteitstesten door ervaren professionals. We willen dat alle producten die wij hebben op de markt, te worden erkend voor hun kwaliteit en duurzaamheid. Deze wens heeft ons merk een van de meest gewaardeerde gemaakt in het geven van de kwaliteit van oplossingen voor tegelzetters en bouw specialisten.

Technische gegevens

  • Roestvrijstalen plaat.
  • Voor het afwerken van exterieure hoeken.
  • Gelakt beukenhouten handgreep.
  • Voorzien van een witte nylon dekking die niet vlekt.
  • Vernikkelde huls aan de handgreep om de bevestiging te versterken.
  • Solide en onbreekbare fixatie tussen handgreep en plaat.

Merkinformatie

Rubi is al sinds 1951 gespecialiseerd in gereedschappen te gebruiken bij het leggen en zetten van tegels.

Meer Informatie
EAN Code8413797382112
SKU38211