Rubi Mortelschraper met Kunststof Handgreep (250x144mm) 65962

van 
8,96
 voor
7,61 9,21
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
65962

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Mortelschraper met Kunststof Handgreep (250x144mm) 65962

Rubi Mortelschraper met Kunststof Handgreep (250x144mm) 65962

Ga je een mortelschraper van Rubi kopen? Dat doe je bij Gereedschappelijk!

Productinformatie

Omschrijving

  • De gevel mortel schraper met kunststof handgreep heeft een 250 x 144 mm, zeer slijtvast verzinkt stalen plaat.
  • Om een ​​goede bevestiging en weerstand waarborgen, worden de plaat en de handgreep samengevoegd met schroeven. Dit maakt het vervangen van het blad gemakkelijker, zodra deze is versleten.
  • De gesloten kunststof handgreep van RUBI bestaat uit slechts twee stukken die aan elkaar door middel van ultrageluid zijn verbonden, waardoor een stevige en duurzame verbinding ontstaat. De gesloten grip biedt ook een symmetrische tool, perfect voor gebruik door zowel rechtshandig en linkshandige mensen, en het maken van een meer gecentreerde tool die gemakkelijker te controleren en te hanteren is.

Bijzondere kenmerken

  • De gevel mortel schraper moet worden gebruikt wanneer de gevel mortel gedeeltelijk droog is, door het maken van kleine cirkelvormige bewegingen. De gevel mortel zal op de gewenste hoogte en zal de verschillende onderdelen van het werk verbergen.
  • De tanden, gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van de plaat op het RUBI gevel mortel krabber met houten handgreep, zorgen voor een gelijkmatige en hoogwaardige afwerking.

Technische informatie

  • Afmetingen: 250x144 mm

Merkinformatie

Waar koop je een Elektrische Rubi Tegelzaagmachine? Als officieel dealer van Rubi kunnen we je snel veel producten leveren tegen een scherpe prijs. Het merk RUBI staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de gereedschappen. Al meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen vervaardigde producten van hoge duurzaamheid en kracht, om de beste prestaties in de zwaarste werkomstandigheden te geven en aan te passen aan de eisen van elke markt. Voor professioneel Rubi gereedschap ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Meer Informatie
EAN Code8413797659627
SKU65962