Rubi Meetlint RUBIFLEX (8m) 75902

van 
10,05
 voor
8,54 10,33
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
75902

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Meetlint RUBIFLEX (8m) 75902

Rubi Meetlint RUBIFLEX (8m) 75902

Ga je een meetlint van Rubi kopen? Dat doe je bij Gereedschappelijk!

Ben je op zoek naar een betrouwbaar meetlint van hoge kwaliteit? Dan is het Rubi Meetlint RUBIFLEX (8m) 75902 de perfecte keuze voor jou! Dit meetlint is verkrijgbaar bij Gereedschappelijk en biedt vele handige productkenmerken. Met een lengte van 8 meter is dit meetlint ideaal voor diverse meetklussen, zowel binnen als buiten. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat het lint lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Daarnaast is het Rubiflex meetlint voorzien van een duidelijke maatverdeling, waardoor je nauwkeurige metingen kunt uitvoeren.

Het ergonomische ontwerp van het meetlint zorgt voor een comfortabele grip tijdens het meten. Dankzij de handige teruglooprem kun je het lint eenvoudig en snel weer oprollen. Dit bespaart tijd en zorgt voor efficiënt werken. Als officiële dealer van Rubi kunnen wij jou het juiste advies geven en de beste prijs bieden. Bij Gereedschappelijk ben je verzekerd van een hoogwaardig product en uitstekende service.

Kies voor de Rubi Meetlint RUBIFLEX (8m) 75902 en ervaar het gemak van nauwkeurig meten met een betrouwbaar meetlint. Bestel nu bij Gereedschappelijk, dé online dealer van Rubi!

Omschrijving

  • De RUBI meetlinten zijn ergonomisch en polymeer met een rubber coating.
  • De gebogen metalen band in RUBIFLEX meetlinten vergemakkelijkt metingen hoog en met één hand. Een speciale coating vermindert de slijtage van de metalen band.
  • RUBIFLEX meetlinten hebben een mechaniek voor het vergrendelen van de band en het innemen van het metingen.
  • RUBIFLEX meetlinten worden goedgekeurd in overeenstemming met de richtlijnen 2004/22 / EG en 2009/34 / EG. Klasse II.

Bijzondere kenmerken

  • Ergonomisch huis van vinyl en rubber.
  • Precisie flexometers goedgekeurd. Klasse II.
  • Magnetische bandstopper.

Technische informatie

  • Afmetingen: 8 m x 25 mm

Merkinformatie

Waar koop je een Elektrische Rubi Tegelzaagmachine? Als officieel dealer van Rubi kunnen we je snel veel producten leveren tegen een scherpe prijs. Het merk RUBI staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de gereedschappen. Al meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen vervaardigde producten van hoge duurzaamheid en kracht, om de beste prestaties in de zwaarste werkomstandigheden te geven en aan te passen aan de eisen van elke markt. Voor professioneel Rubi gereedschap ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Meer Informatie
EAN Code8413797759020
SKU75902