Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905

van 
11,91
 voor
10,13 12,26
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
75905

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905

Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905

Ga je een meetlint van Rubi kopen? Dat doe je bij Gereedschappelijk!

Op zoek naar een betrouwbaar meetlint dat lang meegaat en accuraat meet? Dan is het Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905 een uitstekende keuze. Dit meetlint is verkrijgbaar bij Gereedschappelijk, dé online dealer van Rubi, waar je altijd kunt rekenen op het juiste advies en de beste prijs. Het Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905 is speciaal ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Met een lengte van 8 meter kun je moeiteloos grote afstanden meten, of het nu gaat om klussen in huis of op de bouwplaats. Dankzij het duurzame materiaal en de stevige behuizing is dit meetlint bestand tegen intensief gebruik en gaat het lang mee.

Wat dit meetlint echt onderscheidt, is de nauwkeurigheid. Met de IRONBLADE technologie ben je verzekerd van precieze metingen, zodat je altijd de juiste afmetingen hebt bij het uitvoeren van je projecten. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met dit meetlint krijg je altijd de juiste resultaten. Naast de nauwkeurigheid biedt het Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905 ook gebruiksgemak. Het lint is voorzien van een ergonomisch handvat dat comfortabel in de hand ligt en een stevige grip biedt. Daarnaast is het meetlint voorzien van duidelijke markeringen en een handige vergrendelknop, zodat je het lint eenvoudig kunt vastzetten op de gewenste afstand.

Kortom, het Rubi Meetlint IRONBLADE (8m) 75905 is een betrouwbaar en duurzaam meetlint dat garant staat voor nauwkeurige metingen. Koop dit hoogwaardige product bij Gereedschappelijk en profiteer van het juiste advies en de beste prijs.

Omschrijving

  • RUBI IRONBLADE meetlinten hebben een metalen behuizing met een rubberen coating voor een verbeterde ergonomie.
  • De gebogen metalen band in RUBIFLEX meetlinten vergemakkelijkt metingen hoog en met één hand. Een speciale coating vermindert de slijtage van de metalen band.
  • IRONBLADE meetlinten zijn voorzien van het AUTOLOCK systeem en met een druk op de knop rolt hij weer in.
  • IRONBLADE meten tapes worden goedgekeurd in overeenstemming met de richtlijnen 2004/22 / EG en 2009/34 / EG. Klasse II.

Bijzondere kenmerken

  • Met rubber omgeven metalen huis om de grip te verbeteren.
  • Precisie flexometers goedgekeurd. Klasse II
  • Automatisch slot.

Technische informatie

  • Afmetingen: 8 m x 25 mm

Merkinformatie

Waar koop je een Elektrische Rubi Tegelzaagmachine? Als officieel dealer van Rubi kunnen we je snel veel producten leveren tegen een scherpe prijs. Het merk RUBI staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de gereedschappen. Al meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen vervaardigde producten van hoge duurzaamheid en kracht, om de beste prestaties in de zwaarste werkomstandigheden te geven en aan te passen aan de eisen van elke markt. Voor professioneel Rubi gereedschap ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Meer Informatie
EAN Code8413797759051
SKU75905