REMS 250120 R220 125 Volt Verwarmingselement

van
480,00
voor
412,95 499,67
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

REMS 250120 R220 125 Volt Verwarmingselement

REMS 250120 R220 125 Volt Verwarmingselement

Speciaal voor het verwarmen van elementen!!

Productinformatie

  • Werd alleen gebruikt op een kleine schone bouwplaats en vertoont dus zeer weinig gebruikssporen. 
  • Product kenmerken: Krachtige elektrische apparaten voor rationeel stuiklassen. Overal te gebruiken, uit de vrije hand of op de werkbank. 
  • Bouwwijze Handig, gemakkelijk. Vrije hand of op werkbank. 
  • Standaard met opbergstandaard. Werkbankhouder voor bevestiging van het apparaat in horizontale of verticale positie als accessoire. Verwarmingselement volgens DVS Plaatvormig, vlak-parallel verwarmingselement volgens DVS. Elektrische radiator ingebed in corrosiebestendige aluminiumlegering voor indirecte warmteafvoer. Hoogwaardige, duurzame PTFE-coating voorkomt hechting van plasticresten en aanslag en maakt eenvoudige reiniging mogelijk. Optimale temperatuurverdeling en temperatuurstabiliteit over het gehele bruikbare gebied.   
  • Elektronische temperatuurregeling Instelbare temperatuur 180 - 290 ° C, vooraf ingesteld voor PE-buizen. 
  • Elektronische temperatuurregeling regelt de ingestelde temperatuur automatisch binnen de door DVS voorgeschreven grenzen. Indicatielampje temperatuur en indicatielampje netvoeding. levering Verwarmingselement stomplaser voor kunststof buizen en fittingen van PB, PE, PP, PVDF. PTFE-gecoat verwarmingselement, 230 V. Regelbare temperatuur 180-290 ° C, vooraf ingesteld voor PE-buizen. 
  • Elektronische temperatuurregeling. Tray stand. In de doos. 110/45 ° EE Ø verwarmingselement: 125 mm Buizen Ø ≤: 110 m

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems verwarmingselement? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer verwarmingselementen zijn te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten snijmachines aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Meer Informatie
EAN Code4039976034777
SKU250120 R220