Makita Verwarmde Werk Jas Zwart M-XL

van
160,00
voor
151,00 Vanaf 182,71
Levertijd

Makita Verwarmde Werk Jas Zwart

Makita Verwarmde Werk Jas Zwart

Heerlijk verwarmde jas voor winterwerk!

Beschrijving

Voor koude dagen, of een koude werkplek zoals een vriescel, introduceert Makita twee nieuwe verwarmde jassen, één voor de CXT accu (CJ105D) en één voor de LXT accu (DCJ205). Beide jassen hebben een comfortabele en snelle verwarming door 5 verwarmingselementen. 2 Op de borst en 3 op de rug. Ze zijn voorzien van twee zijzakken, een borstzak en een binnenzak, die allemaal met een ritssluiting zijn af te sluiten.

De jassen zijn gemaakt van een winddichte en waterafstotende stof en zijn met fleece gevoerd. De rits kan vanaf 2 kanten geopend worden voor extra comfort. Bij beide jassen is de adapter voor de accu bijgesloten. De adapter is ook voorzien van een USB-aansluiting zodat er tegelijkertijd ook bijvoorbeeld een telefoon opgeladen kan worden. De accuaansluiting is ondergebracht aan de zijkant van de jas, zodat ze ook in zittende positie gebruikt kunnen worden.

Ze hebben drie verwarmingsstanden die zijn te selecteren door een toets op de borst met LED-indicatie van de gekozen stand. De CXT versie kan tot 14 uur verwarmen met één 10,8 V, 4,0 Ah accu en is verkrijgbaar in de maten M, L en XL. De LXT versie kan tot 28 uur verwarmen met één 18 V, 5,0 Ah accu en is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en 2XL.

Merkinformatie

Waar koop ik een Makita accu werkjas? Als officieel dealer van Makita kan Gereedschappelijk  je alle machines snel leveren tegen een scherpe prijs. Makita is marktleider op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie en heeft een van de grootste assortimenten aan 10,8 Volt, 14,4 Volt en 18 Volt gereedschap. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar een passende machine of jas voor je klus, dan ben je voor je Makita machines bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Makita, van zaag-, boor-  en schuurmachines tot stofafzuiging. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Bijvoorbeeld zaagmachines zijn te vinden in de categorie Elektrisch Gereedschap. De verbruiksmaterialen van Makita passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

 
 
 
Meer Informatie
EAN CodeNN
SKUCJ105DZ-C
ActieGRATIS accu via Makita.nl